Libya'da yeni seçilen Ulusal Birlik Hükümeti ilk toplantısını gerçekleştirdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Libya'da yeni seçilen Ulusal Birlik Hükümeti ilk toplantısını gerçekleştirdi

Libya\'da yeni seçilen Ulusal Birlik Hükümeti ilk toplantısını gerçekleştirdi
14.03.2021 12:41  Güncelleme: 12:49

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, yeni seçilen kabinesiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, yeni seçilen kabinesiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ilk kabine toplantısını düzenledi. Toplantıda hükümet, çalışma planının yanı sıra bakanlıkların kamu kurumlarıyla koordinasyon yapmak için uygulayacağı planı da ele aldı.

Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'nin kurduğu ve 26 bakandan oluşan yeni hükümet, 24 Aralık'ta genel seçimlerin düzenlenmesine kadar ülkeyi yönetecek. Kurulan yeni hükümet yarın yemin edecek.

Libya Temsilciler Meclisi, geçtiğimiz çarşamba günü Abdulhamid Dibeybe liderliğindeki hükümete güven oyu vermişti. - TRABLUS

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Libya'da yeni seçilen Ulusal Birlik Hükümeti ilk toplantısını gerçekleştirdi - Son Dakika


Advertisement