Malezya Başbakanı, Erdoğan'la Selfie Çekti - Son Dakika
Politika

Malezya Başbakanı, Erdoğan'la Selfie Çekti

Malezya Başbakanı, Erdoğan\'la Selfie Çekti

Başbakan Erdoğan, Malezya Başbakanı Necip Rezak'ın selfie teklifini geri çevirmedi.

18.04.2014 10:43  Güncelleme: 11:06

Malezya Başbakanı Necip Razak, üst düzey ticaret görüşmeleri gerçekleştirmek adına Türkiye'ye geldi. İki ülke arasındaki 1,6 milyar dolarlık ticaret hacmini 2018 yılına kadara 5 milyar dolara çıkaracak STA'ya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte imza attı.

ERDOĞAN'LA SELFİE POZU

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslar için Ankara'da bulunan Malezya Başbakanı Necip Rezak onuruna Ankara Palas'ta akşam yemeği verdi. Rezak, davet sırasında Başbakan Erdoğan ile 'selfie' çekti.

Yemek sonrası Erdoğan ve eşi, konuklarına Ankara Palas'ın karşısında bulunan aynı zamanda Kurtuluş Savaşı Müzesi olan birinci TBMM'yi gezdirdi. Müze gezisinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Malezya Başbakanı, Erdoğan'la Selfie Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mnk: MİLLET AYA BİZ YAYA. ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIK YAHU. ÜÇÜNCÜ DÜNYA ÜLKELERİ İLE GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ DİYE, ÖVÜNÜZYORUZ VE MEDYALARDA ÇARŞAF ÇARŞAF BAŞLIKLAR ATILIYOR ARTIK. UTANILMASI GEREKEN BİR DURUMDAN ÖVÜNMEYE ÇALIŞIYORUZ. ALLAH SİZLERİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. 4 5 Yanıtla
    DOĞRUCU: sen CHP LİSİN SANIRIM DOĞRUYA SİZE KALSA ÇOBANDAN KIYMETLİSİNİZ. BİZDE ÜLKELER ARASI SINIF AYRIMI YOK ASIL SEN UTAN 0 0
  • resat: sanırım en güzel selfie buydu 1 2 Yanıtla

Advertisement