Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez - Son Dakika
Politika

Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez

Eski Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek, Türkmen Alevilerinin cenaze töreninin saz eşliğinde yapılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gökçek'in sözlerine, cenaze yakınından sert yanıt geldi.

18.04.2024 11:23  Güncelleme: 11:27

Antalya'da Türkmen Aleviler, cenaze törenini saz eşliğinde yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere ise Eski Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek'ten tepki çeken bir yorum geldi. Gökçek, "Yakında orkestra ile gömülenleri görürseniz şaşmayın." ifadelerini kullandı. Cenaze sahipleri ise Gökçek'in paylaşımına sert bir dille yanıt verdi.

Antalya Elmalı Akçaeniş'te bulunan Türkmen Alevi Tahtacı Köyü'nde gerçekleştirilen bir cenaze töreni saz eşliğinde yapıldı.Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in bu cenaze törenine sosyal medya hesabından yaptığı yorum, cenaze yakınlarını kızdırdı .Gökçek cenaze töreni hakkında "Hayda, bunu da gördük. Yakında orkestra ile gömülenleri görürseniz şaşmayın." ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek'in alevi cenaze törenine yaptığı yoruma tepki!

CENAZE YAKININDAN GÖKÇEK'E TEPKİ

Gökçek'in yaptığı paylaşıma çok sayıda tepki yorumu gelirken, cenaze yakınları da tartışmaya katıldı. Polat Balkan, "Burası Antalya Elmalı Akçaeniş. Türkmen Alevi Tahtacı Köyü. Ölen çocukluk arkadaşım, saz ve söz üstadı Güven Coşkuner. Biz canlarımızı böyle uğurlarız. Saraylılar da, saraydan kovulanlar da bilmez..." sözleriyle Melih Gökçek'e yanıt verdi.

Melih Gökçek'in alevi cenaze törenine yaptığı yoruma tepki!
Melih Gökçek\'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez

Son Dakika Politika Melih Gökçek'in yorumu cenaze sahiplerini kızdırdı: Saraydan kovulanlar bilmez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (51)

  • Oğuz Kuru: ölen kişi müslümansa dua edilir Kur'an okunur cenazede saz çalmak hangi dine ait bir şey 267 152 Yanıtla
    Selim Kayisi: Bunun dinle alakası yok. kaldı ki kuran okunup okunmadığını bilmiyorsunuz! Adam belki vasiyet etmiştir Türkülerle gömün beni diye. Ne var bunda ? oynama şıkıdım şıkıdım çalmıyor ki!! 140 124 Harun Çelik: Sana ne velevki müslüman değil gelenek görenekleri adetleri öyledir bundan sana ne bana ne insanların hayatlarına saygı duyun 131 75 İlker Güner: Selim seninle fikir ayriliklarimiz olduğu da oluyor, hem fikir olduğumuzda. Bu yüzden senin yorumlarını ayrı bir değerli takip ediyorum. Ve gelelim benim yorumuma. Hakikaten ölenin arkasından yaşın okumak, yada ne bileyim ucuydu yedisiydi yirmibiriydi kirkiydi falan var mı? Kur'an da yaziyormu? Ben bilmiyorum, bilen birisi aydınlatırsa sevinirim. Ama tekrar ediyorum kulaktan dolma değil! Kur'an da yazıyor sa. Mümkünse ayetine sayfasına kadar. Teşekkür ederim. 9 1
  • Han ak: Allah affetsin bizi yeni yeni icatlar çıkarmayın ne biçim insansiniz 175 126 Yanıtla
    Yunus Durak: Başka bir coğrafyada, başka bir kültürde yetişmiş olsaydın acaba şuan inandığını savunabilir miydin? Başkasının doğrusu sana, senin doğrun başkasına yanlış olabilir, ancak doğrusunu Hüda bilir, bırakında herkes kendi inancını yaşasın artık... 105 39 Hüseyin Kılıç: Yunus durak başka bir coğrafya yada başka bir kültür mü var burada 30 34
  • Erbay Mercan: bu hangi din ? 144 89 Yanıtla
    Ali Mert GÖKDERE: senın mudahıl olmadıgın 71 36
  • Ahmet Kurtoglu: tartışılır 34 66 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement