MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Taziye Mesajı - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Taziye Mesajı

MHP Genel Başkanı Bahçeli\'den Taziye Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski MHP Genel Sekreteri Mehmet Necati Gültekin'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

23.09.2013 11:54  Güncelleme: 11:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski MHP Genel Sekreteri Mehmet Necati Gültekin'in vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

MHP lideri Bahçeli, taziye mesajında, "Hayatı mücadeleler içinde geçen ve üstlendiği tüm sorumlulukları hakkıyla yerine getirmiş olan partimiz eski Genel Sekreterlerinden Sayın Mehmet Necati Gültekin Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde de önemli görevler ifa etmiş olan merhum Gültekin'in, ülkenin en kritik ve en çalkantılı dönemlerinde Milliyetçi Hareket Partisi saflarında yer aldığını ve milletine hizmet konusunda her çabayı sarfettiğini, her fedakarlığı gösterdiğini belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

"Merhum Gültekin dürüst, ilkeli ve milliyetçi vasfıyla milli hafızalardan hiç silinmeyecek ve milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır.

Bu duygularla Merhum Mehmet Necati Gültekin'e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement