Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın Rize gezisi sürüyor. Ardeşen İlçesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan, vatandaşlarla sohbet eden Vural, "Kendimizi daha çok anlatmamız lazım" dedi.
Rize'ye dün gelen Vural, bugün de Ardeşen İlçesi'ne geçti. MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz ve partililerle birlikte esnafı ziyaret eden Vural, bir vatandaşın, "Daha gençmişsiniz. Televizyonlarda biraz daha yaşlı görünüyorsunuz" sözü üzerine gülümsedi, "Televizyonlar bizi öyle gösteriyor" dedi. Ziyaretleriyle ilgili yerel bir televizyon kanalına da demeç veren Vural, "MHP'nin duruşuna haklılık verenler bizi anlıyor. Ancak kendimizi daha çok anlatmamız lazım. Rizelilerin gösterdiği ilgi gurur veriyor" diye konuştu.
'YİNE BİR RİZELİ BAŞBAKAN OLACAK'
Rize'nin iki Başbakan çıkardığını belirten Vural, "Rizeliler onları sahiplenmiş. 2015'te, ailesi Rize toprağından gitme olan Sayın Genel Başkanımız Başbakan olacak. Yine bir Rizeli Başbakan olacak. Rizeliler yine bir Rizeliyi Başbakanlığa taşıyacak. O umut içerisindeyiz. Rizeliler devlet adamını seviyor ama ülkelerini daha çok seviyor" değerlendirmesinde bulundu. - Rize
Son Dakika › Politika › MHP'li Vural: Kendimizi Daha Çok Anlatmamız Lazım - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?