MHP Tokat İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Politika

MHP Tokat İl Divan Toplantısı

MHP Tokat İl Divan Toplantısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, "Teröristlerin bu milletin hiçbir değeri ile ortak paydası yoktur" dedi.

14.09.2012 18:10

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, "Teröristlerin bu milletin hiçbir değeri ile ortak paydası yoktur" dedi.

MHP Daraltılmış Tokat İl Divan toplantısı MHP Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Reşat Doğru, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mustafa Erdem, MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, İl Genel Meclis Üyesi Özdemir Kal ve partililerin katılımı ile Birlik Düğün Salonu'nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Tokat İl Başkanı Murat Polat, Türkiye'nin karanlıktan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin liderliğinde kurtulacağını ileri sürdü. MHP Genel Başkan Yardımcısı Tokat Milletvekili Reşat Doğru ise her gün şehit ve gazi verilerek yüreklerin yandığını belirterek, "Analar, babalar ağlıyor, çocuklar öksüz kalıyor. Durum gittikçe zorlaşıyor, ağırlaşıyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğini koruması ve güçlendirmesi gereken iktidar da, maalesef ne yapacağını bilemez bir durumda bekliyor. Ülkemizde milletvekilleri kaçırılıyor, tırlar yakılıyor, yollar kesiliyor, karakollar basılıyor, bombalar atılıyor, bebekler ve masum insanlar ölüyor. Bunun yanında il başkanından, sade vatandaşa kadar insanlar kaçırılıyor. Tam bir kaos ve kargaşa ortamına doğru gidiliyor" dedi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mustafa Erdem ise teröristlerin bu milletin hiçbir değeri ile ortak paydası olmadığını belirterek, "Ama AKP iktidarı 'Kürt sorunu' ifadesini kullanarak onları Güneydoğu'da yaşayan bir kısım kardeşlerimizin haklarını savunmak üzere dağa çıkmış militanlar veya gerillalar olarak tanımlanmasına sebebiyet vermiştir" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Tokat İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement