Milletvekillerinin de yer aldığı AK Parti heyeti bayramlaşma sırasında tepkiyle karşılandı - Son Dakika
Politika

Milletvekillerinin de yer aldığı AK Parti heyeti bayramlaşma sırasında tepkiyle karşılandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine vatandaşlarla bayramlaşmak için giden, AK Parti Milletvekilleri Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz ve İl Başkanı Ali Kemikkıran, vatandaşların tepkisiyle karşı karşıya geldi. "Ne için geldiniz buraya" diyerek AK Partili Heyete tepkisini dile getiren vatandaş "yıllardır biz de bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız, bu hareket nedir" diye konuştu.

03.05.2022 20:51  Güncelleme: 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Partili milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

VATANDAŞLAR KARŞILAŞTIKLARI MUAMELEYE KIZDI

AK Partili milletvekillerinin ilçede AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da eşlik ettiği ziyareti sırasında bazı yurttaşlar, taleplerini iletmek isterken karşılaştıkları muameleye kızdı.

"YILLARDIR BİZDE BU SEVDADAYIZ"

Talebini dile getirmek isterken itildiğini belirten bir yurttaş, AK Partili milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" sözleriyle tepki gösterdi. Yıllardır dile getirdikleri doğalgaz beklentilerinin bir türlü karşılanmaması nedeniyle de milletvekillerine tepki gösterildi.

AK PARTİ HEYETİ YURTTAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ

Bu sırada milletvekillerinin tartışmadan uzak durma çabası dikkat çekerken AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın "Bir kaygı, endişe olsa, eğer yapamayacak olsak buraya bu heyet komple gelmeyiz. Biz Allah için yapıyoruz" diyerek yurttaşı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Milletvekillerinin de yer aldığı AK Parti heyeti bayramlaşma sırasında tepkiyle karşılandı

Son Dakika Politika Milletvekillerinin de yer aldığı AK Parti heyeti bayramlaşma sırasında tepkiyle karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bir yapmadıkları bu kalmıştı.Ak Parti ile Milleti arasına nifak sokmaya çalışıyorlar.Yeni plan,oyun demek bu.Bundan sonra bu kurgu tuzaklara bir çok iktidar insanı düşürülecek. Gereken infazı da medya yapacak.Demek sıradaki oyun bu. 0 5 Yanıtla

Advertisement