Milli Eğitim Bakanı Özer, belediyeyi ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Milli Eğitim Bakanı Özer, belediyeyi ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Özer, belediyeyi ziyaret etti

Bir dizi açılış ve ziyaret için Adıyaman'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

07.06.2022 17:35  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi açılış ve ziyaret için Adıyaman'da bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Adıyaman Belediyesini, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Vali Mahmut Çuhadar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış ve beraberindeki heyetle birlikte ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, burada Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile bir araya geldi. Belediye Şeref Defterini imzalayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Kılınç'tan bilgi aldı. Başkan Kılınç, Bakan Özer'i Adıyaman'da ağırlamaktan oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.

Bakan Özer ise Adıyaman Belediyesi'nin çalışmalarını beğendiklerini ve eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. Yapılan görüşmelerin ardından Bakan Özer ve beraberindeki heyet AK Parti Adıyaman İl Başkanlığına geçti. Burada partililerle bir araya gelen Bakan Özer'in programı basına kapalı şekilde devam etti.

(Cihan Kizir/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Milli Eğitim Bakanı Özer, belediyeyi ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz hakiki temyiz kudretine sahiptirler
    21:28 AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz hakiki temyiz kudretine sahiptirler

    AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin, 'Siyasi manada Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz, hakiki temyiz kudretine sahiptirler. Her yaşam tarzından, her eğitim seviyesinden insan son derece özenle neye, niçin oy kullandığını bilerek sandığa gitmiştir.' dedi.

  • Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    21:23 Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Almus ilesine bağlı köy muhtarlarının katılımıyla Fatıma-Tüz Zehra Külliyesi Konferans Salonu'nda Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi ve Kaymakam Emre Çömen, yeni seçilenlerle birlikte ilçeye hizmet etmeye gayret göstereceklerini belirtti.

  • Meclis'te
    21:17 Meclis'te "jet yakıtı" tartışması! AK Partili ve CHP'li vekiller arasında tansiyon yükseldi

    İletişim Başkanlığı'nın yalanladığı "İsrail'in jet yakıtları, Türkiye'den gidiyor" iddiası Meclis'e taşındı. CHP, TBMM'ye verdiği öneride Türkiye'nin İsrail ile ticaretini sürdürmesinin neden ve sonuçlarının araştırılmasını istedi. CHP'li Veli Ağbaba kürsüdeki konuşmasında "Namaz kılarken İsrail'in uçaklarına mazot satmaya devam ettiniz." dedi. AK Partili Özlem Zengin ise "Sayın Ağbaba, İsrail'i kınamıyorsun. Asıl faili gizliyorsun." ifadelerini kullandı. TBMM'deki gergin anlar kameraya yansıdı.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi
    21:03 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi. Başkan Cemil Tugay başkanlığındaki oturumda, komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün su tarifelerinde indirim yapılması önerisi karara bağlandı. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi görüşüldü ve 2023 denetim komisyon raporu okundu.

  • CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek
    20:54 CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davanın yarınki duruşmasını takip etmek üzere Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever'den oluşan bir heyet görevlendirdi.

  • Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti
    20:22 Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti

    Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yurtseven ve Ümran Göçen ile birlikte Foça protokol üyelerini makamlarında ziyaret etti. Başkan Fıçı, Foça'nın daha çok gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Advertisement