Milli Savunma Bakanı Kırıkkale Valiliği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Milli Savunma Bakanı Kırıkkale Valiliği'ni Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Kırıkkale Valiliği\'ni Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile birlikte Kırıkkale'ye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında valilikte yapılan toplantıda kentteki çalışmalar hakkında bilgi alındı.

25.03.2024 18:36  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile birlikte geldiği Kırıkkale'de valiliği ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milletvekili Mustafa Kaplan, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Yaşar Güler, çiçek takdim eden çocuklarla yakından ilgilendi. Bakan Güler, valilik şeref defterini imzalayarak, ardından makam odasında basına kapalı gerçekleşen toplantıda Vali Makas ve il protokolünden kentteki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Bakan Güler, daha sonra Yahşihan ilçesindeki Mühimmat Ana Depo Komutanlığı'ndaki iftar programına katıldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement