Mısır'daki Camiye Yönelik Saldırıya Tepkiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mısır'daki Camiye Yönelik Saldırıya Tepkiler

24.11.2017 21:38

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Mısır'ın Ariş kentinde Ravdah Camisi'nin hedef alındığı terör saldırısını şiddetle kınadı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Mısır'ın Ariş kentinde Ravdah Camisi'nin hedef alındığı terör saldırısını şiddetle kınadı.

Kahraman, saldırı dolayısıyla Mısır Meclis Başkanı'na taziye mesajı gönderdi.

İsmail Kahraman, mesajında, "Mübarek cuma namazını kılan olan masum insanlara karşı bugün gerçekleştirilen ve çok sayıda kardeşimizin ölümüne yol açan hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Zatıalinize, Mısır halkına ve saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimi sunuyor ve ahirete irtihal eden Müslüman kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Türk halkının Mısır halkının acılarını paylaştığını ve onlarla dayanışma içinde olduğunu vurgulayan Kahraman, Mısır halkına en iyi dileklerini iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Mısır'daki Camiye Yönelik Saldırıya Tepkiler - Son Dakika


Advertisement