Mudanya Belediye Başkanı Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıktı - Son Dakika
Politika

Mudanya Belediye Başkanı Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıktı

Mudanya Belediye Başkanı Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıktı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve beraberindeki ekip, Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıktı. Bileciklilerin de eşlik ettiği heyet, Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu. Mudanya Belediye Başkanı'na kolaylıklar diliyoruz.

23.10.2023 09:55

Mudanya'dan Çankaya'ya, Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıkan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve beraberindeki ekibe, Bilecikliler eşlik etti.

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam ve çok sayıda Bileciklinin ağırladığı ekip, belediye binasından Cumhuriyet Meydanı'na yürüyüş yaptı.

Halkı selamlayarak Cumhuriyet Meydanı'na yürüyen heyet, Atatürk anıtına çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundu.

Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Çok yaşa Cumhuriyet! Mudanya Mütarekesi ile yakılan Cumhuriyet Meşalesini Ankara Çankaya'ya taşımak üzere Mudanya'dan yola çıkan Mudanya Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz, bu kutlu yürüyüşünde Bilecik'te eşlik ettik. Çıktığı bu yolda Hayri Başkanımıza kolaylıklar diliyorum. İlelebet yaşa Cumhuriyet" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Mudanya Belediye Başkanı Cumhuriyet meşalesini taşımak üzere yola çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement