Muğla Dalaman'da Muhtarlar Günü Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Politika

Muğla Dalaman'da Muhtarlar Günü Töreni Düzenlendi

Muğla Dalaman\'da Muhtarlar Günü Töreni Düzenlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende konuşan Muhtarlar Derneği Dalaman Temsilcisi Mustafa Kemal Yaman, ülkede yerel demokrasinin en eski örneği olan muhtarlık müessesesinin 1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü vurguladı. Törene Dalaman Kaymakamı, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı gibi birçok yetkili ve muhtar katıldı.

19.10.2023 12:25  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Muhtarlar Derneği Dalaman Temsilcisi Mustafa Kemal Yaman, törende yaptığı konuşmada, "Milli mücadele tarihimizde zulme karşı kahramanca karşı koyduk. Gazze'de yaşanmakta olan insanlık suçunu ve vahşeti şiddetle kınıyoruz. Bu nedenle üç günlük milli yas ilan edilmiştir. Bizler de dün olduğu gibi, bugün de yarın da zalimin karşısında mazlumun yanındayız." dedi.

Yaman, ülkede yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesinin 1829 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti.

Programa, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Garnizon Komutanı Albay Halil Gökçe, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Kürşat Öncel, kurum amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Muğla Dalaman'da Muhtarlar Günü Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement