Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor - Son Dakika
Politika

Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor

Muratpaşa\'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP\'ye Katılımlar Devam Ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'ye katılan İYİ Parti üyelerine rozetlerini takarak siyasi ayrımları kırdıklarını ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

19.03.2024 16:59  Güncelleme: 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa'da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını söyledi.

İYİ Parti Muratpaşa Belediye Başkan adaylığından çekilerek CHP'ye katılan Turgut Bucak ve İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığından istifa ederek CHP rozeti takan Erdal Özçivi'nin ardından Antalya'da CHP'ye katılımlar devam ediyor.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal'ın seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törenle yeni CHP üyelerine rozetleri takıldı. CHP'ye katılan isimler arasında ocak ayında istifa eden İYİ Parti il yöneticileri Ali Deniz, Mustafa Eser gibi isimler yer alıyor. Başkan Uysal, törende yaptığı konuşmada, ülkede güzel yarınların ancak ittifakla mümkün olduğunu söyleyerek katılımların hayırlı olmasını diledi. Uysal, Muratpaşa'da siyasi ayrımları kırdıklarını ve yaşanan beraberliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement