Ortaca'da 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği - Son Dakika
Politika

Ortaca'da 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği

Ortaca\'da 10 Kasım Atatürk\'ü anma etkinliği

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılında Ortaca ilçesinde düzenlenen anma programı çelenk sunma törene ile başladı.

10.11.2022 16:25  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü yılında Ortaca ilçesinde düzenlenen anma programı çelenk sunma törene ile başladı.

Törene Ortaca Kaymakamımız Meral Uçar, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Garnizon Komutanı Vekili Deniz Albay Mümin Murat Bozkurt,, İlçe Emniyet Müdürü Raşit Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Karaalp, Ortaca MYO Müdür V. Doç. Dr. Ali Türker, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK'lar, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Protokol üyelerinin sırasıyla Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından saat 09.05'de sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile tören son buldu.

Tören sonrası Ortaca Belediyesi tarafından başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler adına lokma hayrı gerçekleştirildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ortaca'da 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti
    21:02 Gölcük Platformu Üyeleri Bolu Belediyesi Meclisi'ni Protesto Etti

    Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yapılan bungalovların kiraya verilmesi kararına karşı çıkan Gölcük Platformu üyeleri, Bolu Belediyesi Meclisi'nde protesto eylemi gerçekleştirdi.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı
    20:20 Türkiye ve Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma imzalandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan huzurunda, Türkiye ve Tanzanya arasında farklı alanlarda önemli iş birliklerini içeren 6 anlaşma imzalandı. Anlaşmalar, yatırımların teşviki, yükseköğretim bursları, diaspora siyasası, evrak ve arşiv yönetimi, ve yükseköğretim alanında işbirliği konularını kapsamaktadır.

  • Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti
    20:14 Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti

    Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya'yı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde MHP'den seçilmesi dolayısıyla ziyaret etti. Gelgör, ziyarette Çetinkaya'yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Çetinkaya da ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gelgör'e teşekkür etti. Ziyarete Osmancık Belediye Meclis Üyesi Fatih Eren de katıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti
    20:14 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından İzmir'de Aliağa ve Menemen Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarılar diledi.

  • Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi
    20:13 Afyonkarahisar'da yakalanan firari FETÖ hükümlüsü, cezaevine gönderildi

    Afyonkarahisar'da FETÖ'ye üye olmak suçundan hüküm giyen Ş.E, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Örgütün kadın yapılanmasında yer aldığı ve kamudan ihraç edildiği öğrenilen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

  • Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu
    19:52 Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Mahalle Muhtarlarıyla Toplantıda Buluştu

    Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, yeni seçilen ve göreve devam eden mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Okumuş, muhtarlara devletin temsilcisi olduklarını hatırlatarak, herkese eşit mesafede yaklaşmalarını ve görevlerini en iyi şekilde yerine getirmelerini temenni etti.


Advertisement