Osmaneli Belediyesi Hal Kompleks Oteli en çok tercih edilen oteller arasında - Son Dakika
Politika

Osmaneli Belediyesi Hal Kompleks Oteli en çok tercih edilen oteller arasında

Osmaneli Belediyesi Hal Kompleks Oteli en çok tercih edilen oteller arasında

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, belediyeleri tarafından yapılan hal kompleks otelinin ilçenin en lüks konaklama yeri olması sebebiyle çok tercih edildiğini ifade etti.

18.06.2022 10:31  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, belediyeleri tarafından yapılan hal kompleks otelinin ilçenin en lüks konaklama yeri olması sebebiyle çok tercih edildiğini ifade etti.

30 odalı ve 70 yatak kapasiteli Osmaneli Belediyesi Hal Kompleks Oteli, gerek turistler gerekse ihtiyaç dahilinde vatandaşlar tarafından oldukça tercih ediliyor. Özellikle yaz aylarının yaklaşmasıyla turist akınına uğrayan Osmaneli için hal kompleksi konaklama için en çok tercih edilen oteller arasına giriyor.

Belediyeleri tarafından yapılan hal kompleks otelinin ilçenin en lüks konaklama yeri olması sebebiyle en çok tercih edilen otel olduğunu ifade eden Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, "İlçemizdeki yatak kapasitesini turizmin getirdiği yeni taleplere ve ilçemiz sanayi ve tarımındaki gelişmeler sonrası ihtiyaç duyulan sayılara getirmek için özel sektör ve belediyemiz yatırımlarını sürdürüyor" dedi.

"10 güzide spor kulübümüzü kompleksimizde ağırladık"

Turizme ek olarak turnuvalara gelen sporcularında konaklama için en çok tercih ettiği yerin belediyelerine ait hal kompleksi olduğuna değinen Başkan Şahin, "Yatak kapasitemizdeki artış sonrası ardı ardına ilçemizde U-15,U-16,U-17 turnuvalarına ev sahipliği yaparak 10 güzide spor kulübümüzü kompleksimizde ağırladık. Hal kompleksimizde açtığımız Osmaneli Belediye Oteli ile lüks odalarımız ve doyumsuz manzara konaklayan kafilelerin büyük beğenisini kazandı. Her alanda yatırımlarınızla örnek belediye olma hedefini sürdürüyoruz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Osmaneli Belediyesi Hal Kompleks Oteli en çok tercih edilen oteller arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi
    10:56 CHP'li Milletvekili, Bursa Büyükşehir Belediyesi Personeline Zorunlu Miting Katılımını Eleştirdi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının açılış töreni adı altında gerçekleştireceği mitinge, belediye personelinin katılımının zorunlu tutulması CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk tarafından eleştirildi. Öztürk, CHP'nin belediyeyi kazandığında böyle bir dayatmanın olmayacağını belirtti ve her personelin siyasi görüşünün emeğinin önüne geçemeyeceğini vurguladı.

  • Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday
    10:51 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde muhtarlık yarışında üretici kadınlar aday

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin Döğüşbelen Mahallesi'nde muhtarlık yarışında, aday Ümran Kabaağaç ve aza adayları köyün üretici kadınlarından oluşuyor. Adaylar, köylerine 20 yıl önce verilmiş kooperatif hakkının aktif hale getirilmesini istiyor ve kadınların gücünün her alanda gösterilmesini amaçlıyor.

  • AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlerden yerel seçimlerde destek istedi
    10:49 AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gençlerden yerel seçimlerde destek istedi

    AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Türkiye'nin 81 ilindeki gençlere seslenerek, yerel seçimlerin gençleri en çok etkilediğini vurguladı. İnan, gençlerin belediye yönetimlerinde verilecek kararda birlikte hareket etmelerini ve AK Parti belediyeciliğini tercih etmelerini istedi. Ayrıca, bazı şehirlerin geriye gittiğini ve gençlerin hayatını kolaylaştıracak alanlara ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

  • Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Sürüyor
    10:47 Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Sürüyor

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan okul önü denetimleri devam ediyor. Çocukların güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için okul çevrelerinde şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde çalışmalar yapılıyor.

  • Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Elmalı Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi
    10:47 Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Elmalı Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi

    Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Elmalı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve vatandaşların karşılamasından memnun olduğunu ifade etti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu
    10:47 Denizli Büyükşehir Belediyesi Karahasanlı Mahallesi'nde 10 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Karahasanlı Mahallesi'nde geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı düzenledi. Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşarak hizmet destanları yazmayı diledi.

  • BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Bursa'da Vatandaşlarla İftarda Buluştu
    10:46 BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı Bursa'da Vatandaşlarla İftarda Buluştu

    Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, Bursa'da iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu. Alfatlı, BBP teşkilatlarının Cumhur İttifakı'na tam destek verdiğini belirtti ve terör örgütünün siyasi uzantılarıyla yapılan seçim işbirliklerine karşı vatandaşlardan 'dur' demelerini talep etti.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Roman Yurttaşları Ziyaret Etti
    10:44 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Roman Yurttaşları Ziyaret Etti

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Tepecik bölgesinde yaşayan Roman yurttaşları ziyaret etti. Tugay, eşit ve adil hizmet sözü verdi ve Romanların kaderini değiştirmek için çaba göstermeleri gerektiğini belirtti.


Advertisement