Adana'da Paspasları Çalınan BDP'liler Eylem Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da Paspasları Çalınan BDP'liler Eylem Yaptı

Adana\'da Paspasları Çalınan BDP\'liler Eylem Yaptı
02.12.2013 14:55  Güncelleme: 14:53

Barış ve Demokrasi Partisi Adana il örgütü, parti binalarındaki paspas ve tabelaların çalındığını ileri sürerek, eylem yaptı.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Adana il örgütü, parti binalarındaki paspas ve tabelaların çalındığını ileri sürerek, eylem yaptı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde il binasına gelen BDP'liler, paspas ve tabelalarının çalındığını gördü. Bunun üzerine parti binasının bulunduğu Atatürk Caddesi'ne inen partililer, durumu sloganlar ile protesto etti.

İHA muhabirine konuşan BDP İl Başkanı Uğur Bayrak, "Sabah parti binamızı açmaya geldiğimizde kapımızın girişindeki tabela, yerdeki paspas ve merdiven boşluğundaki tabelamız alındığını gördük" dedi. Aynı binada Demokratik Sol Parti'ye (DSP) ait paspas ve tabelaların bulunduğunu ancak bunların alınmadığını vurgulayan Bayrak, "Ama ne hikmetse DSP'ninkiler alınmamış. Birileri 90'lı yıllarda yaptıkları gibi Kürtleri, Kürt hareketini ve BDP'yi hedef gösteriyor. Biz provokasyonlara gelmeyeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, BDP'lilerin eylemi sırasında DSP'lilerin parti binalarına Türk bayrağı asması dikkat çekti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Adana'da Paspasları Çalınan BDP'liler Eylem Yaptı - Son Dakika


Advertisement