MHP Lideri Bahçeli: "Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum" - Son Dakika
Politika

MHP Lideri Bahçeli: "Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum"

MHP Lideri Bahçeli: "Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum" -"Dünya üzerinde 800 noktada 350 bine yakın askeri konuşlandırarak yapmadığını bırakmayan ülke Türkiye'ye ne anlatıyor?

05.10.2021 22:06  Güncelleme: 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Lideri Bahçeli: "Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum"

-"Dünya üzerinde 800 noktada 350 bine yakın askeri konuşlandırarak yapmadığını bırakmayan ülke Türkiye'ye ne anlatıyor? Dost ve müttefiklik onların lügatinde düşmanlıkla mı tanımlanıyor?"

-"Terörizmin paravan yapılanması olan Demokratik Suriye Meclisi'nin sözde yürütme kurulu başkanı ABD'nin bölgede kalacağını söylüyor. Kimin kimlerle yürüdüğü netleşiyor, sis perdesi aralandıkça aralanıyor. Biz HDP demek PKK demektir diyorduk, meğerse bu denkleme ABD de bağımsız değişken olarak eklenmiştir"

-"Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum"

-"Ülkü Ocakları'ndan şehit çıkar, gazi çıkar, kahraman çıkar, vatan ve millet sevdalısı çıkar, devlet ve siyaset adamı çıkar, sanatçı ve bilim insanı çıkar, velhasıl adam gibi adam, yiğitler yiğidi insan çıkar. Bir tek çıkmayacak teröristtir, haindir, devlet ve millet düşmanıdır"

ANKARA MHP Lideri Devlet Bahçeli partiisnin grup toplantısında konuştu.

MHP Lideri Bahçeli: "Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket\'in bir ferdi olurdum"
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Lideri Bahçeli: 'Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocaklarına giderdim, yine Ülkücü Hareket'in bir ferdi olurdum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement