Rize'de silah imalatı ve uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi - Son Dakika
Politika

Rize'de silah imalatı ve uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Rize'de yapılan operasyonlarda, silah imalatı ve kaçak silah satışı yapılan yayla evlerine baskın düzenlendi. Operasyonlarda 20 ruhsatsız tabanca, silah yapımında kullanılan malzemeler ve uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca Fındıklı ilçesinde de uyuşturucu madde üretimi ve satışı yapıldığı tespit edilen bir eve baskın yapıldı ve 2 av tüfeği, uyuşturucu maddeler ve hassas terazi bulundu. Operasyonlarda toplamda 2 şüpheli gözaltına alındı.

03.10.2023 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

RİZE'de silah imal edilen ve kaçak silah satışı yapılan yayla evlerine operasyonda; 20 ruhsatsız tabanca ile silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah imal edilen ve kaçak silah satışı yapılan yayla evlerine operasyon düzenledi. Ekiplerin 4 yayla evi ile 1 araçta yaptıkları aramada; 20 ruhsatsız tabanca, şarjör, 3 cep telefonu, silah yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ile 4 telsiz ele geçirildi.

Fındıklı ilçesinde de uyuşturucu madde üretimi ve satışı yapıldığı bilgisi sonra harekete geçen jandarma, tespit ettikleri bir eve baskın gerçekleştirdi. Operasyonda 2 av tüfeği, 5 gram esrar, 5 sentetik uyuşturucu hap ve 1 hassas terazi bulundu. 2 şüpheli gözaltına alınırken, baskın anları kameraya yansıdı.

Rize\'de silah imalatı ve uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Rize'de silah imalatı ve uyuşturucu operasyonu: Çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement