Sadak "Herkes Elini Taşın Altına Koymalı" - Son Dakika
Politika

Sadak "Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Sadak "Herkes Elini Taşın Altına Koymalı"

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, çözüm sürecinin daha sağlıklı yürümesi için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

07.02.2014 14:39

Siirt'in Kurtalan İlçesinde katıldığı bir açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Sadak, Kürt sorunun çözümüne yönelik başlatılan demokratik çözüm ve müzakerenin sürecinin daha sağlık yürümesi için herkesin çaba sarf etmesi gerektiğini açıkladı.

Sadak törende yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Kürt halkı ve Ortadoğu halklarının özgürlükleri için çok önemli ve referandum niteliğinde olduğunu ifade ederek, "Dünyada yaşayan tüm Kürtler seçimlere kilitlenmiştir. Bu süreçte aldığımız sorumluluk bizim için önemlidir. Kürt sorunun çözümüne yönelik başlatılan demokratik çözüm ve müzakerenin sürecinin daha sağlık yürümesi herkesin elin taşın altına koyması gereken bir süreçten geçiyoruz. Kürt halkı Sürece, müzakereye ve çözüme verdiği desteği 1 Nisan da AKP, CHP ve MHP 'yede göstereceği gibi bununda 1 Nisan şakası olmadığını 30 Mart seçimlerinde elde edilecek başarısıyla ispatlayacaktır" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Politika Sadak 'Herkes Elini Taşın Altına Koymalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement