Şamil Tayyar; Tatlıyı Özlemişim - Son Dakika
Politika

Şamil Tayyar; Tatlıyı Özlemişim

Şamil Tayyar; Tatlıyı Özlemişim

Şamil Tayyar, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde kendisine ikram edilen halka tatlıyı iştahla yerken, "Bu tadı çok özlemişim" dedi.

25.04.2011 11:25

Ak Parti Gaziantep 3'üncü sıra milletvekili adayı ve eğilim yoklaması birincisi Şamil Tayyar, memleketi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde kendisine ikram edilen halka tatlıyı iştahla yerken, "Bu tadı çok özlemişim" dedi.

'Operasyon Ergenekon' kitabının yazarı Tayyar, kendisi gibi İslahiyeli olan 11'inci sıra adayı Abdullah Tombul ve 12'nci sıra adayı Adem Yücel ile birlikte ilçeye gelirken uzun araç kuyruğuyla karşılandı. Şamil Tayyar, ilçede esnafı dolaşarak oy istedi. Daha sonra partililere hitap eden Tayyar, "Ergenekoncular'ın korkulu rüyası, İslahiye'nin gururu, kutsal davanın neferi" anonsuyla kürsüye çağrıldı. Tayyar, kasap çıraklığı yaparken 1982'de üniversite eğitimi yapabilmek amacıyla Ankara'ya gittiğini belirterek, "Parlamentoya girmem halinde hiçbir grubun, hiçbir lobinin, hiçbir güç odağının, hiçbir sermayenin adamı olmayacağım. Ben Allah'tan başka güç ve kudret tanımam. Sadece Allah'a Kulluk yaparım. Beni elinin kalemiyle siyaset yapmakla eleştiriyorlar. Siyasete yan gelip yatmak için girmiyorum. Ben kasaplığın da, çöpçülüğün de en iyisini yaparım. Siyasetin de en iyisini yapacağıma inanıyorum" dedi.

Tayyar ve diğer adaylar oy istemek için girdikleri bir tatlıcıda kendilerine ikram edilen halka tatlıyı büyük bir iştahla yerken, objektiflere ilginç bir görünüm yansıdı. Şamil Tayyar, "Çocukluk ve gençlik dönemimde halka tatlıyı çok severdim. O dönemden kalma bu damak tadını çok özlemişim" diye konuştu.

- Gaziantep/ Islahiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Şamil Tayyar; Tatlıyı Özlemişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement