Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Yurdumuzun Her İlinde Her Cuma Mevlütlerle Anılıyor - Son Dakika
Politika

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Yurdumuzun Her İlinde Her Cuma Mevlütlerle Anılıyor

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Yurdumuzun Her İlinde Her Cuma Mevlütlerle Anılıyor

Nihat EREN'nin Açıklamalarına Göre Merhum Muhsin Yazıcıoğlu İçin Yurdumuzun Her Köşesinde Her İlinde Her Cuma Anma Ve Okunan Mevlüd'lere Devam Ediliyor.

14.01.2011 20:31

Muhsin Yazıcıoğlu Gönülden Bağlılar Platformu Sözcüsü Nihat EREN'nin Açıklamalarına Göre Merhum Muhsin Yazıcıoğlu İçin Yurdumuzun Her Köşesinde Her İlinde Her Cuma Anma Ve Okunan Mevlüd'lere Devam Ediliyor. Onu biraz daha anlamaya prensiplerini gençlerle buluşturmaya ve siyaset üstü bir çalışmaya imza attıklarnı söyleyen Platformun sözcüsü Nihat EREN internet sitemize gönderdiği programı okuyucularımıza duyuruyoruz.

16 Ocak 2011 Pazar günü Afyon Merkez Mevlevi Türbe caminde öğle namazı sonrası sonrası okunacak olan Mevlüdü Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına bütün halkımız davetlidir.

Afyon il temsilcimiz Veteriner Hekim Rıfat ÇAKAL 05424272873.

21 Ocak 2011 Cuma günü Bolu Yıldırım Beyazıt cami ikindi namazı sonrası okunacak olan Mevlüdü Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına bütün halkımız davetlidir. Akşamda rahmetli şehidimizi Bolu ili ileri gelenleriyle bir anma toplantısı düzenlenecektir.

Bolu il temsilcimiz.İş adamı Sinan GÜLER 05072171433

28 Ocak 2011 Cuma günü Elazığ İzzet Paşa cami yatsı namazı sonrası okunacak olan Mevlüdü Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına bütün halkımız davetlidir.

Elazığ il temsilcimiz İş adamı Yasin YAZICI 05318305049

4 Şubat 2011 Cuma günü Siirt Ebül Vefa cami ikindi namazı sonrası okunacak olan Mevlüdü Şerife ve Kuran-ı Kerim kıraatına Platformumuzun Kurucu Sözcüsü Nihat EREN'in de hazır bulunacaktır Bütün Siirt'liler davetlidir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Politika Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Yurdumuzun Her İlinde Her Cuma Mevlütlerle Anılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement