Sinop Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

Sinop Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Sinop Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

AK Parti'den Sinop Milletvekili Seçilen Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu, Mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan Aldı.

26.07.2007 12:10

AK Parti'den Sinop milletvekili seçilen Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu, mazbatalarını İl Seçim Kurulu'ndan aldı.

Bu sabah saatlerinde Sinop Adliyesi'ne gelen Dodurgalı ve Tıngıroğlu'nu İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyih Ersoy ile Asliye Hukuk Hakimi ve İl Seçim Kurulu Üyesi Pervin Köksal karşıladı. AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İlçe Başkanı Ahmet Ünal ve bazı parti üyelerinin de hazır bulunduğu mazbata törenine bazı yargı mensupları da katıldı. İlk mazbatayı AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, İl Seçim Kurulu Üyesi Pervin Köksal'dan aldı. Kadir Tıngıroğlu'na ise mazbatasını

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Ersoy verdi. 22 Temmuz seçimlerinin Türkiye ve Sinop'a hayırlı olması temennisinde bulunan İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Hüseyin Ersoy, 23. dönem milletvekillerini kutladı.

Mazbataların alınmasının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Dodurgalı, kendilerine oy veren hemşehrilerine teşekkür ederek, onların oylarına layık olmaya çalışacaklarını söyledi. Abdurrahman Dodurgalı, "İnşallah onların güvenlerine layık olacağız. Diğer milletvekili arkadaşlarım, Kadir Bey'le birlikte şehrimize hizmet etme çabasında bulunacağız. Sadece bize oy verenleri değil, tüm Sinop'u temsil edeceğiz" dedi.

Tıngıroğlu ise, Meclis'in açılmasının hemen ardından şehrin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirterek, "Sinop'a hizmet boynumuzun borcu. Bizlerde bu borcu ödemek için yoğun şekilde çalışacağız. Bize verilen ve vatandaşımızın emaneti olan mazbataların sorumluluğunu yerine getireceğiz" diye konuştu.

Bu arada, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay'ın da mazbatasını dün aldığı öğrenildi.

(SÖ-SA-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sinop Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement