Son dakika haber... Bulut: "Şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar" - Son Dakika
Politika

Son dakika haber... Bulut: "Şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar"

Son dakika haber... Bulut: "Şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar"

Son dakika politika haberi... Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) "Hedef 2023 İl İl Anadolu" çalışma programında konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Bakınız Türk milliyetçiliğini en iyi biz temsil ederiz diyen alçaklar şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar" dedi.

06.11.2021 16:26  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) "Hedef 2023 İl İl Anadolu" çalışma programında konuşan MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, "Bakınız Türk milliyetçiliğini en iyi biz temsil ederiz diyen alçaklar şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar" dedi.

MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve parti yöneticileri, "Hedef 2023 İl İl Anadolu" çalışma programında, oda başkanları, ilçe belediye başkanları, STK'lar ve muhtarlarla Gümüşhane'nin Torul ilçesinde bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Bulut, "Değerli dava arkadaşlarım Türkiye yıllardır, hatta kurulduğu günden bugüne üst üste operasyonlarla karşı karşıya geldi. Ancak bu genç Cumhuriyetin 100. Yılına yaklaştığımız şu günlerde bu operasyonlar en zirve noktasına kadar ulaşmış durumda. Her gün küresel dinamiklerin yeni siyasi senaryolarıyla, yeni algı yönetimleriyle Anadolu da oluşmuş bu ruh, bu birliktelik tasfiye edilmek isteniyor. Neden tasfiye edilmek isteniyor biliyor musunuz? Çünkü bugün MHP yönetimlerinde görev alan arkadaşlarımızın her birisi 1923 yılı öncesinde bu topraklarda yoklukla mücadele etmiş ve bu genç Cumhuriyeti inşa etmiş kadroların mirasçılarısınız. Sizler onların torunlarısınız. Bu Cumhuriyet, elbette ki milli mücadele bu coğrafyanın bütün kadrosuyla yapılmadı. O günün şartlarıyla da hainler ve işbirlikçiler vardı, o gün şartlarında da mandacılar vardı, bizi Amerika yönetse ne olur diyenler vardı, İngiliz mandasına girsek ne olur diyenler vardı ve bugün Cumhuriyetin 100. yılına girerken yine mandacılar var yine Biden'dan medet umanlar var yine İngiltere'den medet umanlar var, yine Yunanistan'a gidip Yunan kilisesine sığınanlar var ama bir tarafta da bu çorak toprakların mert yürekli ve milli mücadelenin mirasçıları biziz diyerek bu toprakların sahibi biziz yine bin yılda da bu topraklara Türk mührünü bıkmadan usanmadan vuracağız diyen sizler varsınız" dedi.

"Cumhur ittifakı bir dayanışmadır, bir birlikteliktir"

Bulut, Atatürk'ün kurduğu partiden bölücülere selam çakan bir Cumhuriyet Halk Partisi çıktığını belirterek, "Cumhur ittifakı bir dayanışmadır, bir birlikteliktir. Anadolu insanının tüm emperyalizme karşı Anadolu'nun bu çorak topraklarında dünyaya meydan okumasıdır. İşte bu birlikteliğin tasfiye edilmememi halinde Anadolu'da 15 Temmuz gecesi yarım kalmış darbe girişiminin tamamlanamayacağını bilenler bu defa 15 Temmuz gecesi yapamadıklarını siyasi argümanlarla, siyasi metotlarla, siyasi yol ve yöntemlerle yapmaya teşebbüs etmişlerdir. Türk siyasetinin onlar açısından en büyük baş belası muhterem Genel başkanımız Devlet Bahçeli Beydir. Devlet Bahçeli liderliğindeki MHP'yi dönüştüremeyeceklerini görenler, ehlileştiremeyeceklerini görenler, devşiremeyeceklerini görenler, Cumhuriyet Halk Partisinde Deniz Baykal'a yaptıklarını Milliyetçi Hareket Partisine yapamayacaklarını görenler, Atatürk'ün kurduğu partiden bölücülere selam çakan bir Cumhuriyet Halk Partisi çıkarmayı başaranlar, MHP de aynı tezgahı yapamayacaklarını anlayınca 1 Kasım seçimleri sonrası oluşturdukları bir kongre süreciyle Türk milliyetçilerini türbülansa sokmak istediler" diye konuştu.

"Şehit yakınına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar"

Bulut, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınıyla girdiği diyaloğa da değinerek, "MHP'yi en iyi biz yönetiriz diyenler, MHP bizim liderliğimizde yüzde 25'i 30'u görür diyenler aramızdan çok şükürler olsun ki defolup gittiler ve nasıl bir dünya tasavvuf ettiklerini bugün kurdukları partiyle Türkiye'ye gösteriyorlar. Kurdukları yeni kimlikle kişilikleri her gün deşifre oluyor. Nereye hizmet ettikleri görülüyor. İşte bu bakış açısına MHP'yi teslim etmek için küresel talimatla yapılmış bir operasyondu. Bugün sağda solda söylediklerini kurdukları parti kimliğiyle yaşattıkları rezaleti üç hilal kimliği ile yaşatmak istediler. Bakınız Türk milliyetçiliğini en iyi biz temsil ederiz diyen alçaklar Şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar. Kürdistan naraları atanlar karşısında müstehzi ifadelerle, acı tebessümlerle tek bir kelam edemeden, tek bir cevap veremeden o rezil rüsva halleriyle iş yerlerinden ayrılanlar bir şehit yakınının feryadı karşısında hakikati yüzüne vurması karşısında, hakikati haykırması karşısında onun anasına, bacısına, namusuna küfredecek kadar şirazesinden çıktılar. Bunlar mıydı MHP'yi Genel Başkanımızdan daha iyi yönetecek olanlar, bunlar mıydı MHP'yi alıp ta yüzde 30'lara taşıyacak olanlar" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Son dakika haber... Bulut: 'Şehit yakınlarının bacısına küfür edecek kadar şirazesinden çıktılar' - Son Dakika

  • İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi
    15:16 İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anma töreni düzenlendi

    İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesinin 9'uncu yılında, İstanbul Adliyesi'nde düzenlenen törenle anıldı. Anma törenine konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Çocuklarımızın, gençlerimizin huzurlu bir Türkiye'de yaşamasının mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğiz. Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz işte bugün olduğu gibi bu ülkenin kahraman bir evladı olarak, hayırla, rahmetle anılıyor ve anılmaya devam edecek" dedi.

  • Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
    15:13 Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

    Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında tiyatro oyunu izledi, halk buluşmaları gerçekleştirdi ve belediye hizmet birimlerini ziyaret etti. Ayrıca esnaf buluşmaları düzenleyen Tosun, Bodrum'un çehresini değiştirecek projelerini anlattı. Gümüşlük ve Karaova'da yapılan ziyaretlerde ise bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı ve yaşamı kolaylaştıracak yatırımlar planladıklarını belirtti.

  • Trabzon'da siyasi parti temsilcileri TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti
    15:10 Trabzon'da siyasi parti temsilcileri TSYD Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti

    Trabzon'da AK Parti ve İYİ Parti temsilcileri, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, AK Parti Trabzon milletvekilleri, ilçe başkanı ve belediye başkan adayları ile İYİ Parti belediye başkan adayları yer aldı. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin Trabzon ve ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.

  • AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu
    15:10 AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu

    AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Meram gençliği ile sahurda buluştu. Meram Gelişim Akademisi (MEGA) Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi'nde sınavlara hazırlanan gençlerle gerçekleşen buluşma bir keyifli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Milletvekili Özer ve Başkan Kavuş ile aynı sofrada sahur yapma fırsatı yakalayan gençler başkanlarla birlikte olmanın mutluluğunu da yaşadı.

  • Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'
    15:07 Bakan Özhaseki: 'Bittiğinde Zonguldak'ımızın en güzel yerlerinden birisi haline gelecek'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Lavuar Alanı'nda incelemelerde bulundu. Terakki Mahallesi'nde TOKİ tarafından başlatılan müze ve sosyal tesis inşaatlarının Zonguldak'a yakışacağını belirten Bakan Özhaseki, projenin Zonguldak'ın uğrak yeri olacağını söyledi. Ayrıca, esnafın işlerini sürdürebilmeleri için modern iş yerleri yapılacağını ve kısa sürede projenin tamamlanacağını ifade etti.

  • Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız
    15:05 Murat Kurum: İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacağız

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da raylı sistem uzunluğunu 40,6 km uzatarak 4 yeni hattı hizmete alacaklarını açıkladı. Kurum, ayrıca trafik sorununu çözmek, konut ve dönüşüm projelerini hayata geçirmek, ulaşımı kolaylaştırmak gibi birçok acil eylem planını da duyurdu.

  • Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    15:03 Gaziantep Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Gaziantep Ticaret Odası'nın Mart ayı olağan meclis toplantısı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, ticari hayatı etkileyen sorunlar ve çözüm önerileri tartışıldı.


Advertisement