Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pitbull değerlendirmesi - Son Dakika
Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pitbull değerlendirmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pitbull değerlendirmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te katıldığı partisinin "İl Başkanlığı Genişletilmiş İl danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu köpekler zengin köpeği. Halen o adamlar 'babasını nasıl kandırırız' derdindeler dedi.

25.12.2021 16:37  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pitbull değerlendirmesi

GAZİANTEP - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te katıldığı partisinin "İl Başkanlığı Genişletilmiş İl danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu köpekler zengin köpeği. Halen o adamlar 'babasını nasıl kandırırız' derdindeler dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Pharti Gaziantep Teşkilatı tarafından Akkent Kongre merkezinde gerçekleştirilen "İl başkanığı Genişletilmiş İl danışma Meclis Toplantısındaki konuşmasına samanyolu müziği eşliğinde kürsüye davet edildi. Şarkı sürprizine memnuniyetini dile getiren Erdoğan, "Samanyolunda dolaşıyoruz. İnşallah 20223'e de Samanyolu ile birlikte yürüyerek gidelim" dedi.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında ise, Türkiye'nin 81 milyonun tamamına eşit hizmet götürdüklerini belirterek, "Sevgili kardeyşlerimi bugün 15 ay sonra yeniden Gazianteplili kardeşlerimiz ile kucaklaşmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Elybette 81 vilayetimizdeki kardeşlerimiz tamamını eşit bir şekilde seviyoruz" diye konuştu.

Salondaki pankartı okuyan Erdoğan, "Gençlik ilginç bir noktayı yakalamış. Gölgelerin üzerimize geldiği en zor zamanlarda güneşin doğuşuna şahit olduk, yine haklı çıktık. Bize oy verse de vermede biher bir ferdini kardeşimiz olarak görüyoruz, seviyoruz. Tam bir asır önce bu topraklarda yazılan direniş destanını gençlerimizin anlaması, hafızasına kazıması gerekiyor" dedi.

Muhalefete zılgıt göndermesi

Konuşması sık sık alkışlar ve zılgıtlarla bölünen Erdoğan, zılgıtlar üzerinden ise muhalefete gönderme yaptı. Erdoğan, "Zılgıtı bana atmıyorsunuz değimli gerekli olan yerlere atıyorsunuz değil mi?" dedi.

"İşgal bulutlarının dolaştığı dönemde örnek oluyor"

Erdoğan, Gaziantep'i övdüğü konuşmasında "Bir asır önce şanlı bir direniş ile destan yazan Gaziantep bugünde ticaret ve üretim olmak üzere her alanda tarih yazmaya devam ediyor. Vatanımızın tepesinde işgal bulutlarının dolaştığı bir dönemde, Gaziantep üreterek,çalışarak, ekonomimize katkı sağlıyor ülkemize örnek olmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

"Muhalefet yangına körükle gidiyor"

Erdoğan, pandemi döneminde de muhalefetin istismar peşinde olduğunu belirterek, "Gaziantep'i 15 ay önce ziyaret etmiştim, o günlerde Gaziantep'e geldiğimizde tüm dünya ile birlikte salgının sıkıntılarını yoğun bir şekilde hissediyorduk.Dünyanın bir çok ülkesinde ekonomi durmuş, kepenkler inmiş. İnsanlar evlerine hapsolmuş, Sokağa çıkma yasakları, seyahat kısıtlamaları, günlük hayatın sıradanları hale dönüşmüştü. tüm dünyada ciddi bir belirsizlik, ümitsizlik ve karamsarlık hakimdi. Milletimiz tüm bu sorunlarla uğraşırkan, Muhalefet yangına körükle gidiyor,milletin derdiyle dertlenmesi gerekirken istismar peşindeydi" dedi.

Samanyolu sürprizi devam etti

SalondakilerinSamanyolu şarkısı söylemesi üzerine ise Erdoğan, "Hatırlayın siz bu güzelim şarkıyı terennüm ederken, onlar yandık, öldük bittik diyerek insanımızın, girişimcimizin çalışanımızın, üreticimizin morallerini bozmaya çalıştılar. Tam kapanma çağrıları altında ekonomimizi adeta kontak kapatmaya zorladılar. Haritada yerini bile bilmedikleri ülkeleri örnek göstererek, Türkiye'nin salgınla mücadelesini sekteye uğraşmaya kalktılar. Milletin sıkıntısını paylaşmak, hükümet ile dayanışma sağlamak yerine yalan ve korku ile oy devşirmeye kalktılar"diye konuştu.

"Ni işiniz var büyükelçilerle"

Erdoğan, muhalefetin büyükelçilere yazdığı mektubu hatırlatarak, "Ne işiniz var sizin büyük elçiliklerle. Önce siz ne yaptınız belediyeleriniz ne yapıyor, onu bir bu millete anlatın. Hiçbir şey yok. Her tarafın kanalizasyonlar alıp götürüyor, ama bunlarda bir şey yok. Ağızlarını her açtıklarında hayırlı bir söz söylemek yerine bu ülkenin her ferdini tehdit eden bir genel başkanı var. Türkiye'ye üretim alt yapısına, bu milletin dirayetine güvenmek yerine, çareyi 3-5 kendini bilmezin heyezanlarında yada otel lobilerinde buluştukları İMF komiserlerinde aradılar. Onlardan medet umdular. Biz ise 2013 haziran'da defteri hatapttık. 23.5 milyar dolar borcu biz ödedik,biz. Biz buyuz. Yönettikleri şehirlerdeki beceriksizliklerini burada saymışoruz. Ak Parti ve Cumhur ittifakı olarak, bunların hiç birine eyvallah etmedik. Kendi çapsızlıklarını örtmek için, felakat çığırtkanlığı yapanlara, sabah akşam millete umutsuzluk aşılayanlara asla itibar etmedik. Esnek ve özgün bir modelle salgın sürecini başarıyla yönettik" ifadelerine yer verdi.

"Bay Kemal şehir hastenisi nedir bunu bilmiyor"

Erdoğan, muhalefetin şehir hastanesi ile ilgili eleştirilerine de tepki göstererek, "Tüm genç arkadaşlarınıza şunu söyleyin, korona virüs salgını esnasında dünyada covid hastaları yatıracak, yatak bulamazken, sadece biz havalimanında 1050 odalı tüm teknolojiye hakim iki hastane yaptık. Bir de Arnavut köyde yaptık. Bir de Çamsakura şehir hastanesini yaptık, dünya hayran kaldı. Bay Kemal şehir hastanesi nedir bunu bilmiyor. Bize diyor ki bütçede yerini göster, sen ne anlarsın bütçeden, bütçe kalemlerinden. Eğer çok merak ediyorsan, git merkez bankasını ziyaret et. Diyordu ya, Merkez bankası bağımsız değil. Olmaza seni oraya sokarlar mı? Seni oraya gittiğine göre bağımsız. Gidiyorsun, gizlilik ruhu olan bu kurumun gizli olması gereken bilgilerini medyayla paylaşıyorsun. Senden daha sen çok çılgına döneceksin çünkü dürüst değilsin" diye konuştu.

"Bu köpekler zengin köpeği"

Gazantep'te pitbul köpeklerinin saldırdığı 4 aşındaki Asiye'nin sağlığına kavuşması için gerekeni yapacaklarını anlatan Erdoğan, pitbul köpekleri ile ilgili ise, "4 yaşındaki yavrumuzu pitbul köpekleri adeta parçalama noktasına geldi. Biz hayvan severler noktasında bir yasal düzenleme yaptık. Bu yasal düzenleme ile ortaya bir de bedel çıkıyor. Dün gece, biz ambulans uçakla, çok değerli kardeşim, ömer Özkan beyin hastanesine Antalya üniversitesine naklettik. Gerekli operasyonlar kendisine yapılacak. İlginç olan bir şey var. Bu köpekler parası bol olanların köpekleri, ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar, hiçbir dertleri yok. O yavru burada paramparça oluyorlar. Halen daha o adamlar babasını nasıl kandırırız derdindeler, kandınaramayacaksınız. Anneyi de baybayı da yavruyur da, tüm hassasiyetle en ideal şekilde alanında parmakla gösterilen doktorlarımızla tedavisini yaptıraçağızz. Hep birlikte dua edelim, kapacı olarak çalıştığı o yerden alıyoruz, çok daha ideal bir yşere çalışmak üzere sevk ediyoruz. Yaşadğımız Onca sıkıntıya rağmen vatandaşımıza, nerede bu devlet dedirtmedik, dedirtmeyeceğiz" dedi.

"Muhalefet çözümü İMF reçetelerinde görürken biz milletimize inandık"

Erdoğan, "Ekonominin ayakta kalması,Muhalefet çözümü ımf reçetelerinde görürken biz milletimize inandık, ülkemizin potansiyeline Gaziantep gibi lomkomotif şehirlerin azmine, üretenliğine sonuna kadar itimat ettik. Belirsizliğin hüküm sürdüğü o günlerde sadece antep'te toplam yatırım bedeli 15 milyar TL'yi bulan fabrika yatırımlarını gerçekleştirdik. Ülkemizin dört bir köşesinde yatırımları, yeni fabrikaları, yolları, yaptık" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da elektiriği bedava vereceğini söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Ya bu adam ne kadar zavallı bir adam ya, elektiriğin kimin ürettiğini bile bilmiyor. Belediyeler, enerji ve tabi kaynaklar bakanlığından elektiriği alır, bedelini öder. Hadi adana'da elektiriği bedave ver verebiliyorsan" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan pitbull değerlendirmesi
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan pitbull değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.


Advertisement