Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi. - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi.

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın KKTC\'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi.
01.07.2021 13:10  Güncelleme: 15:22

Son dakika haberleri: AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi. - Son Dakika


Advertisement