SSB'nin 38'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika
Politika

SSB'nin 38'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

SSB\'nin 38\'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, SSB'nin 38'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, güçlü Türkiye'nin inşası için çalışacaklarını ve savunma sanayinin bağımsızlık hedefi doğrultusunda ilerlediğini belirtti.

07.11.2023 18:18

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB), kuruluşunun 38'inci yıl dönümünü çalışanlarının ve paydaşlarının katılımıyla düzenlenen etkinlikte kutladı.

SSB'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, yıl dönümü etkinliğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni yüzyılını, büyük ve güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceklerini kaydetti.

Geçmişten bugüne pek çok dönüm noktasına şahit olan savunma sanayisinin, bugün tam bağımsızlık hedefi doğrultusunda güçlü bir şekilde ilerlediğini, yollarına inanç, emek ve kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayan Görgün, "Güçlü, lider Türkiye ve tam bağımsız savunma sanayii için yetkin ekosistemimizle, odaklı üretim anlayışımızla, geleceğin teknolojilerine gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla ve ihracatımız ile emin adımlarla ilerliyoruz. Güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Başkanlığımızın 38. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika SSB'nin 38'inci kuruluş yıl dönümü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement