Tarsus Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'nin Temeli Atıyor - Son Dakika
Politika

Tarsus Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'nin Temeli Atıyor

Tarsus Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’ne yapılması planan Oto Galericiler Sitesi’nin temelinin atılması için zemin çalışmalarına başladı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Söz verdiğimiz gibi Oto galeri esnaflarımızın feryadına kayıtsız kalmadık. 14 Mart Salı günü Oto Galericiler Sitesi’nin temelini atıyoruz. Şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olsun” dedi.

13.03.2023 11:57  Güncelleme: 12:07

Tarsus Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yapılması planan Oto Galericiler Sitesi'nin temelinin atılması için zemin çalışmalarına başladı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Söz verdiğimiz gibi Oto galeri esnaflarımızın feryadına kayıtsız kalmadık. 14 Mart Salı günü Oto Galericiler Sitesi'nin temelini atıyoruz. Şehrimize ve esnaflarımıza hayırlı olsun" dedi.

Daha önce Tarsus Belediye Meclisi'nde üç kez reddedilen Oto Galericiler Sitesi'nin temelinin atılması için Başkan Bozdoğan'ın talimatıyla alanda zemin çalışmalarına başlandı. Projeye göre, sitenin içerisinde 114 galeri ve 36 ofis bulunacak. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, alanda zemin etüt çalışması yaparken, projenin esnafı hem yer hem de yüksek kiradan kurtarması hedefleniyor.

Tarsus Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi\'nin Temeli Atıyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Tarsus Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'nin Temeli Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement