TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısında, Devlet İstihbarat Hizmetleri ile Güvenlik ve İstihbari Nitelikteki Faaliyetlere İlişkin 2015 Yılı Raporu'nun müzakerelerine devam edildi.
Komisyon, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler başkanlığında basına kapalı toplandı.
Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, boş bulunan Komisyon Başkanvekilliği görevine AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan'ın seçildiği bildirildi.
Toplantıda, Komisyona havale edilen Devlet İstihbarat Hizmetleri ile Güvenlik ve İstihbari Nitelikteki Faaliyetlere İlişkin 2015 Yılı Raporu'nun müzakerelerine devam edilerek, raporun, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığına ilişkin kısımların ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla detaylı bir şekilde ele alındığı ifade edilerek, "Komisyonumuz, toplantılarda yapılan müzakereler sonucunda oluşturduğu bilgiler kapsamında hazırlayacağı taslak komisyon raporunu, görüşmelerini tamamladıktan sonra TBMM Başkanlığı'na sunacaktır.
Komisyonumuz, hazırlayacağı taslak rapora yönelik faaliyetler çerçevesinde çalışmalarına devam edecektir." denildi.
Son Dakika › Politika › TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Toplantısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?