TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üskül: "Yargıda Eksikliklerimiz Var" - Son Dakika
Politika

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üskül: "Yargıda Eksikliklerimiz Var"

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üskül: "Yargıda Eksikliklerimiz Var"

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, Yargıda Birtakım Eksikliklerin Bulunduğunu, Bu Eksikliklerin Giderilmesi İçin Çalışmaların Süreceğini Bildirdi.

21.09.2007 10:28

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Üskül, yargıda birtakım eksikliklerin bulunduğunu, bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların süreceğini bildirdi.

AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı'nda partilileriyle bir araya gelen Üskül, yaptığı konuşmada, yargıdaki eksikliklerin giderilmesi için Adalet Bakanlığı'na ekstra bütçe ayrılması gerektiğini kaydetti. Adalet Bakanlığı'na aktarılacak bütçe ve bununla birlikte yapılacak çalışmalarla eksikliklerin önüne geçileceğini ifade eden Üskül, "Yurt genelinde artan hırsızlık ve kapkaç olaylarına verilen cezalara da sık sık halk tarafından tepkiler gelmektedir. İnsan hakları konusu üzerinde durulması gereken çok ince

ve hassas bir konudur. Suçlara verilecek olan cezaların ince elenip sık dokunarak verilmesi gerekir" dedi.

Bölgenin sorunları hakkında İlçe Başkanı Vehbi Aksay'dan bilgi alan Üskül, bölge çiftçisinin yaşadığı su sıkıntısına değinerek, su sıkıntısının, bölgede yapılacak sulama barajları ile ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

(Oİ-MT-MEF-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üskül: 'Yargıda Eksikliklerimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement