Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Şarköy'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Politika

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Şarköy'de Ziyaretlerde Bulundu

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Şarköy\'de Ziyaretlerde Bulundu

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Şarköy ilçesinde İlçe Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve protokol tarafından karşılandı. Vali Soytürk, kaymakamlık makamında ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra İlçe Belediye Başkan Vekili Zekeriya Güven'i ziyaret eden Vali Soytürk, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak sohbet etti. Ayrıca, ilçedeki zeytin üreticilerini ziyaret eden Vali Soytürk, vatandaşların sorun ve beklentilerini dinledi ve çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

05.11.2023 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Şarköy ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İlçe Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı ve protokol tarafından karşılanan Soytürk, kaymakamlık makamında Helvacı'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İlçe Belediye Başkan Vekili Zekeriya Güven'i ziyaret eden Soytürk, Güven'den belediyenin çalışmaları hakkında bilgi alarak bir süre sohbet etti.

İlçedeki zeytin üreticilerini de ziyaret eden Soytürk, vatandaşların sorun ve beklentilerini dinledi, çözüm için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Tekirdağ Valisi Recep Soytürk Şarköy'de Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement