Tekirdağ Valisi Soytürk, Mesai Çıkışı Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Politika

Tekirdağ Valisi Soytürk, Mesai Çıkışı Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tekirdağ Valisi Soytürk, Mesai Çıkışı Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

Tekirdağ Valisi Soytürk, atandığı günden bu yana mesai çıkışlarında esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Son olarak Süleymanpaşa ilçesinde sokakları dolaşarak esnafı ziyaret eden Vali Soytürk, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Valinin bu hareketleri halk tarafından takdirle karşılanırken, ziyaretler sırasında vatandaşların yüzünde tebessümlerin hiç eksilmediği görüldü.

05.10.2023 15:19  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Soytürk'ten mesai çıkışı esnaf ziyareti

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'a atandığı günden bu yana dur durak bilmeyen Tekirdağ Valisi Soytürk, mesai çıkışı esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. Vali Soytürk, kimi zaman ayaküstü vatandaşlarla sohbet ederken, kimi zaman ise iskemlede oturup vatandaşlarla çay içti.

En son Cumhurbaşkanlığının Valiler Kararnamesi ile Kilis Valiliğinden Tekirdağ Valisi olarak atanan Vali Soytürk şehre ataması yapıldığı günden bu yana dur durak bilmiyor. Vali Soytürk, günlük rutin programlarının dışında kentte esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Mesai çıkışını esnafla geçiriyor

Vali Soytürk, en son dün akşam mesai çıkışı evine gitmek yerine Süleymanpaşa ilçesinin Hükümet Caddesinde sokakları dolaşarak esnafları ziyaret etti. Esnafları gezen Vali Soytürk, iskemlede oturarak vatandaşlarla çay içti ve onlarla bir süre sohbet ederek dilek ve şikayetleri yerinde dinledi.

Halk şimdiden çok sevdi

Tekirdağ sokaklarını gezen Soytürk, aynı zamanda sokakta seyyar satıcılık yapan vatandaşları da ziyaret edip ayaküstü bir süre sohbet ederek bol bereketli kazançlar diledi. Valinin bu hareketleri vatandaşlar tarafından hoş ve takdirle karşılanırken, ziyaretler boyunca vatandaşların yüzünde tebessümlerin hiç eksilmediği gözlendi.

Valinin ziyaretleri sırasında çekilerek 'Tekirdağ'ın üzümü' şarkısıyla sosyal medyada paylaşılan görüntülerde çokça beğenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Tekirdağ Valisi Soytürk, Mesai Çıkışı Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement