TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT'nin Can Atalay'ın Seçim Konuşmasına İzin Vermemesini Protesto Etti - Son Dakika
Politika

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT'nin Can Atalay'ın Seçim Konuşmasına İzin Vermemesini Protesto Etti

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT\'nin Can Atalay\'ın Seçim Konuşmasına İzin Vermemesini Protesto Etti

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT'nin Hatay Milletvekili Adayı Can Atalay'ın seçim konuşmasına izin vermemesini hukuksuzluk olarak nitelendirerek protesto etti.

04.05.2023 20:07  Güncelleme: 20:45

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, "TRT'de yapılacak seçim konuşmaları için Can Atalay'ın adını verdik. Can'ın kesinleşmiş bir cezası yok, olsa zaten aday olamazdı ama konuşmasına izin verilmedi. Bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz" dedi.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, 14 Mayıs seçimleri için TRT'den yayınlanacak seçim konuşmasını yapmak üzere Hatay Milletvekili Adayı Can Atalay'ın ismini verdiklerini fakat reddedildiğini açıkladı. Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan Baş, şunları dedi:

"TRT'de yapılacak seçim konuşmaları için Can Atalay'ın adını verdik. Can'ın kesinleşmiş bir cezası yok, olsa zaten aday olamazdı ama konuşmasına izin verilmedi. Bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. TRT konuşmaları hakkımızı kullanacağız ama Can'ın sesini de hep beraber yayacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT'nin Can Atalay'ın Seçim Konuşmasına İzin Vermemesini Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement