Toplantıda Sağ-Sol Diyalogu - Son Dakika
Politika

Toplantıda Sağ-Sol Diyalogu

Toplantıda Sağ-Sol Diyalogu

Antalya Expo 2016 Yönetim Kurulu Toplantısı Antalya'da Rixos Downtown Otel'de başladı.

04.01.2013 16:30

Antalya Expo 2016 Yönetim Kurulu Toplantısı Antalya'da Rixos Downtown Otel'de başladı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in de katıldığı toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile Bakan Eker arasında esprili bir diyalog geçti.

Salona giren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Solcuyum diye sola oturturlar diye düşünmüştüm. Bu sefer sağa koymuşlar. Demek ki sağlaştık" dedi. Bakan Eker de "Demek ki sağa doğru bir…" deyince, Başkan Akaydın da Bakan Eker'in cümlesini "Kayış var" şeklinde tamamladı.

AÇILIŞ KONUŞMASINI BAKAN EKER YAPTI

EXPO 2016 Yönetim Kurulu Toplantısı Antalya'da Rixos Downtown Otel'de başladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in de katıldığı toplantıda EXPO 2015 Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu. Toplantının açılış konuşmasını yapan Bakan Eker, iki saatlik toplantı boyunca yetkililerin sunum yapacağını belirterek şöyle konuştu: "EXPO 2016 Antalya Kanunu'nun 7. maddesi 1.fıkrasına göre, gerek Ankara'da gerek Antalya'da kiralanan ofislerin her türlü tamir, tadilat ve bunların düzenlemesi ile ilgili bir genel sekreterliğin yetkili kılınması ile ilgili gündem maddesi var. Bunun dışında EXPO 2016 Ajansı ulaşım hizmetlerinin karşılanması hususunda özellikleri genel sekreterlik tarafından çevrelenecek hizmet alışları ile ilgili bir gündem maddemiz var."

Toplantı basına kapalı olarak devam ediyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Toplantıda Sağ-Sol Diyalogu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement