Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'nda Türkiye'nin tecrübeleri paylaşıldı - Son Dakika
Politika

Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'nda Türkiye'nin tecrübeleri paylaşıldı

Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu\'nda Türkiye\'nin tecrübeleri paylaşıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'na katıldı. Bakan Özhaseki, forumda Türk dünyasının temsilcileriyle iklim değişikliğiyle mücadele ve çevre projeleri konusunda tecrübelerini paylaştı. Ayrıca Türk Dünyası Meteoroloji Birliği'nin Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında kurulması için çağrıda bulundu ve iş birliklerinin geliştirilmesine devam edileceğini belirtti.

15.11.2023 12:08

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'na katıldı.-

Bakan Özhaseki, forumla ilgili yaptığı paylaşımda, "Azerbaycan'da düzenlenen Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'na katıldık. Gönül coğrafyamız Türk dünyasının temsilcileriyle, iklim değişikliğiyle mücadelemize ve çevre projelerimize dair tecrübelerimizi paylaştık. Meteoroloji Genel Müdürlüğümüz eliyle sürdürdüğümüz çalışmalarımızı anlattık. Kıymetli katılımcılara; Türk Dünyası Meteoroloji Birliği'nin, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında kurulması için çağrıda bulunduk. Başta Meteoroloji olmak üzere çevre, şehircilik ve iklim değişikliği alanlarındaki çalışmalarımızı, Türk devletlerimizle paylaşmaya; iş birliklerimizi geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Türk Dünyası 2. Meteoroloji Forumu'nda Türkiye'nin tecrübeleri paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement