Serdar Ünsal: "Azerbaycan bayrağına uzanan elleri kırmasını biliriz" - Son Dakika
Politika

Serdar Ünsal: "Azerbaycan bayrağına uzanan elleri kırmasını biliriz"

Serdar Ünsal: "Azerbaycan bayrağına uzanan elleri kırmasını biliriz"

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Genel Başkan yardımcısı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, İngiltere'nin Londra Büyük elçiliğinde Azerbaycan Bayrağının radikal dinci gurup tarafından indirilmesine tepki göstererek, "Bayrağa uzanan elleri Türk milleti olarak kırmasını...

07.08.2022 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Genel Başkan yardımcısı Iğdır Azerbaycan Evi Derneği başkanı Serdar Ünsal, İngiltere'nin Londra Büyük elçiliğinde Azerbaycan Bayrağının radikal dinci gurup tarafından indirilmesine tepki göstererek, "Bayrağa uzanan elleri Türk milleti olarak kırmasını biliriz" dedi

Ünsal," Her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türk milletinin ezeli düşmanı olan katil bir devletin diaspora teşkilatının emri doğrultusunda Azerbaycan bayrağını indirmek büyük elçiliği basmak ne Müslümanlıkla ne de insanlıkla bağdaşır bir hareket değildir. Kendilerini dinci Hz. Hüseyin'i seven olarak lanse eden gurup, şunu bilmelidirler ki, Hz. Hüseyin İslam bayrağı dalgalansın diye Yezit ile mücadele etmiştir.Ve şehit olmuştur. Şehit kanıyla sulanmış Azerbaycan bayrağında ki gök mavisi renk Türklüğü, yeşil renk İslamiyet'i, kırmızı renk ise uygarlığı temsil etmektedir. Bu durumda dini savunduklarını iddia edenler İslamiyet'i de yerlere atmıştır. Karabağ'da Türk milletinin zaferini hazmedemeyen Ermeni diasporası kendilerini dinci lanse eden aslında şeytanın kendisi olan kişileri parayla satın alarak bu eylemi yaptırmıştır. "şeklinde konuştu.

Azerbaycan'ın Londra Büyükelçiği'ne saldıranların İslam dini ile hiçbir alakası olmadığını belirten Serdar Ünsal,şunları kaydetti:

"Bu gurup Ermeniler Karabağ'ı işgal ettiğinde yüzlerce imam Hüseyin sevdalısı insanı, kadın,çocuk,yaşlı demeden, hamile kadınların karınlarını yaranda tecavüz edende,soykırım yapanda camileri domuz ahırına çevirende neredeydi . Neden sesleri çıkmıyordu. Biz "Karabağ bizim Kerbelamızdır." dediğimizde neden susmuşlardı. Karabağ İslam toprağı,Türk'ün toprağıdır neden demiyordunuz eylem yapmıyordunuz. Cafer mezhebinden olan ya Hüseyin diyen bu insanları Ermeniler katlederken yoksa seviniyor muydunuz ?"

Ünsal, "Ermeni diasporasının maşası olan Provokatörlerin Azerbaycan'ın Londra büyükelçiliğini işgal edip Azerbaycan bayrağını yere atması hadisesini kınıyorum. Azerbaycan bayrağı bizim bayrağımızdır. Ona uzanan elleri kırmasını biliriz" dedi. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Serdar Ünsal: 'Azerbaycan bayrağına uzanan elleri kırmasını biliriz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Avukat Ramazan Demir, Şırnak'ta taşımalı seçmen olduğunu düşündüğü kişilere 'Konuş sen nerelisin?' diyerek tepki gösteren Süleyman Salğucak'a soruşturma açıldığını duyurdu. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı
    20:23 Reyhanlı'da silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonu: 2 gözaltı

    Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yapılan silah ve mühimmat kaçakçılığı operasyonunda İ.O. ve M.Y. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında ruhsatsız tabanca, 60 fişek ve kurusıkı tabanca ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ve nöbetçi hakimlik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

  • Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi
    20:22 Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişe İzmir Kadın Platformu destek verdi

    Öz Gıda İş Sendikası üyelerinin Lezita'da sürdürdükleri direnişin 44'üncü gününde, İzmir Kadın Platformu üyeleri destek için fabrika önünde toplandı. Platform adına açıklama yapan Nuray Öztürk'ün konuşması, Öz Gıda-İş Genel Başkanı Halil Çukutli tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti eleştirdiği gerekçesiyle engellenmeye çalışıldı.

  • Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi
    20:17 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Pakistan'a resmi ziyaret gerçekleştirdi

    Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 18-19 Nisan'da Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında Pakistan Genelkurmay Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı, Hava Kuvvetleri Komutanı, Deniz Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı ile görüşmeler gerçekleştirildi.

  • Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi
    20:13 Pamukkale Belediyesi tabelasına Türkiye Cumhuriyeti ibaresi eklendi

    Ali Rıza Ertemur'un Pamukkale Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından Pamukkale Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi eklendi. Türkiye'de bir dönem belediyelerden kaldırılan 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Ali Rıza Ertemur ile Pamukkale Belediyesi'ne geri döndü.

  • CHP'li Belediye Başkanı, AKP'den devralınan belediyenin borcunu billboardlarla duyurdu
    20:11 CHP'li Belediye Başkanı, AKP'den devralınan belediyenin borcunu billboardlarla duyurdu

    Kayseri Akkışla'nın CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Dursun, AKP'den devralınan belediyenin borcunun 17 milyon 711 bin 899 TL olduğunu billboardlarla kamuoyuna duyurdu.

  • 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu:
    20:06 2023 Yılı Faaliyet Raporunu Meclise'e Sunan İmamoğlu: "5 Yıl Boyunca, Tam 1.019 Teftiş ve İncelemeden Alnımızın Akıyla Çıktık"

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2023 yılı ‘Faaliyet Raporu Sunumu’nu gerçekleştirdi. Önceki dönem görev süreleri boyunca, belirli kişi ve grupları koruyup, kollama anlayışı içerisinde olmadıklarını, bundan sonra da olmayacaklarını vurgulayan İmamoğlu, “Ne yaptıysak, hukuk ve dürüstlük içerisinde yaptık. O nedenle, 5 yıl boyunca, tam 1.019 teftiş ve incelemeden alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizin tarihinde, hiçbir belediyeye karşı böylesine bir teftiş dönemi ve teftiş süreci yaşatılmamıştır. Bu bir rekordur” dedi.


Advertisement