Erdal Güney'den Zafer Partisi'ne İttihat ve Terakki tepkisi: Türkümü kullanmayın, izin vermiyorum - Son Dakika
Politika

Erdal Güney'den Zafer Partisi'ne İttihat ve Terakki tepkisi: Türkümü kullanmayın, izin vermiyorum

Ünlü müzisyen Erdal Güney, İttihat ve Terakki ile özdeşleşen türküsü Bozdoğan hakkında Zafer Partisi'ne sert bir uyarıda bulundu. Twitter hesabından paylaşım yapan Güney, Zafer Partisi'nin türküsünü kullanmasına izin vermediğini duyurdu. Güney'in bu uyarısının ardından ilgili paylaşım kaldırıldı. İşte detaylar...

11.08.2022 09:49  Güncelleme: 10:27

Ümit Özdağ genel başkanlığında kurulan Zafer Partisi'nin en sık kullandığı müzikler arasında artık İttihat ve Terakki ile özdeşleşen Bozdoğan Türküsü vardı. Ancak bu türküyü bestelendiren ve seslendiren isimden sert bir uyarı geldi. Müzisyen Erdal Güney, türkünün kullanılmamasını istedi.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN PAYLAŞMIŞLARDI

Zafer Partisi'nin sosyal medya hesaplarından söz konusu video "Bazıları uyuyacak, bazıları uyandıracak; Ey Türk Gençliği! Bazıları unutacak, bazıları hatırlatacak; Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir! Ve bir ses haykıracak; Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" ifadeleriyle paylaşılmıştı.

"KULLANMANIZI İSTEMİYORUM"

Partinin sosyal medya hesabındaki ilgili paylaşımını alıntılayan Güney, "Sosyal medya hesaplarınızda 'Bozdoğan' adlı bestemi kullanmaktasınız, izin vermiyorum. Dikkate almanızı öneririm" ifadelerini kullandı. Güney'in bu uyarısının ardından ilgili paylaşım kaldırıldı.

Ünlü müzisyen Erdal Güney'den Zafer Partisi'ne sert uyarı: Türkümü kullanmayın, izin vermiyorum
Erdal Güney\'den Zafer Partisi\'ne İttihat ve Terakki tepkisi: Türkümü kullanmayın, izin vermiyorum

Son Dakika Politika Erdal Güney'den Zafer Partisi'ne İttihat ve Terakki tepkisi: Türkümü kullanmayın, izin vermiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement