Vali Taşolar, Muharrem Ayı Programlarına Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vali Taşolar, Muharrem Ayı Programlarına Katıldı

Vali Taşolar, Muharrem Ayı Programlarına Katıldı
22.06.2026 22:05

Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, muharrem ayı programlarına katılarak birlik mesajı verdi.

Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı.

Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, muharrem ayı dolayısıyla şehir merkezinde düzenlenen programlara katıldı. Programlarda vatandaşlarla bir araya gelen Vali Taşolar, muharrem ayının birlik, beraberlik ve manevi dayanışma açısından önemli bir zaman dilimi olduğunu ifade etti. Kerbela'da yaşanan acının aradan asırlar geçmesine rağmen hala ilk günkü hüznüyle yüreklerde hissedildiğini belirten Taşolar, "Yapılan ibadetlerin, tutulan matemlerin ve edilen duaların Cenab-ı Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Vali Taşolar, programa katılan vatandaşlarla sohbet ederek, muharrem ayının toplumsal birlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini temenni etti. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Vali Taşolar, Muharrem Ayı Programlarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement