Yalova'da 6 Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı, 90 Yabancı Sınır Dışı Edildi - Son Dakika
Politika

Yalova'da 6 Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı, 90 Yabancı Sınır Dışı Edildi

Yalova\'da 6 Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı, 90 Yabancı Sınır Dışı Edildi

Yalova Emniyeti Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucu 6 göçmen kaçakçısını tutukladı ve 90 yabancıyı sınır dışı etti. Polis ekipleri, Osmangazi Köprüsü ve Yalova genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Son bir ay içinde 5 Suriye uyruklu ve 1 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 6 göçmen kaçakçısı yakalandı. Tutuklanan zanlılar cezaevine gönderildi ve suçta kullanıldığı tespit edilen 6 araca el konuldu. Düzensiz göçmenlere yönelik yapılan uygulamalar sonucunda, Türkiye'ye illegal yollardan girdiği belirlenen 90 yabancı uyruklu şahıs, sınır dışı edilerek geri gönderme merkezlerine teslim edildi.

26.09.2023 14:24

Yalova Emniyeti Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerinin kentte 1 ay içinde gerçekleştirdiği çalışmalar sonucu 6 göçmen kaçakçısı tutuklandı, 90 yabancı sınır dışı edildi.

Alınan bilgiye göre, polisin Osmangazi Köprüsü ve Yalova genelinde göçmen kaçakçılığı ve düzensiz göçmenlere yönelik çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler son bir ay içinde 5 Suriye uyruklu, 1 Türk vatandaşı olmak üzere toplam 6 göçmen kaçakçısını yakaladı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Suçta kullanıldığı tespit edilen 6 araca mahkeme kararıyla el konuldu. Düzensiz göçmenlere yönelik yapılan şok uygulamalar neticesinde, Türkiye'ye illegal yollardan girdiği tespit edilen toplam 90 yabancı uyruklu şahıs, sınır dışı işlemlerinin ardından geri gönderme merkezlerine teslim edildi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Yalova'da 6 Göçmen Kaçakçısı Tutuklandı, 90 Yabancı Sınır Dışı Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement