Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Dershane Yorumu - Son Dakika
Politika

Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Dershane Yorumu

Ydp Genel Başkanı Gündüz\'den Dershane Yorumu

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, dershanelerin kapatılması tartışmalarıyla ilgili olarak, "Dershane meselesi hükümet ile cemaat arasında bir güç savaşına dönmemelidir" dedi.
YDP Genel Başkanı Seyyid Emanullah...

04.12.2013 12:26

Yeni Dünya Partisi (YDP) Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, dershanelerin kapatılması tartışmalarıyla ilgili olarak, "Dershane meselesi hükümet ile cemaat arasında bir güç savaşına dönmemelidir" dedi.

YDP Genel Başkanı Seyyid Emanullah Gündüz, YDP Konya İl Başkanlığı'nda bir değerlendirme toplantısı yaptı. Konya İl Başkanı Ebuzer Ferdi Bademci ile birlikte değerlendirmelerde bulunan Gündüz, "Dershane meselesi hükümet ile cemaat arasında bir güç savaşına dönmemelidir. Taraflar daha yumuşak bir üslup kullanarak ve aklı selim davranarak bu süreci ülkeye zarar vermeyecek şekilde sonlandırmalıdırlar. Dershaneler için 2 yıllık bir dönüşüm süreci başlatılmıştır. Ancak bu süre yetersizdir. Milli eğitimi 11 yılda 5 bakan değiştirerek yenileyemeyen, düzeltemeyen hükümet bunu 2 yılda nasıl yapacaktır. Leş kargası siyaseti güden muhalefet partileri bir kez daha tutarsızlıklarını ve fırsatçılıklarını sergilemişlerdir. 2011 yılı seçim beyannamelerinde dershaneleri dönüştüreceklerini veya kapatacaklarını ilan eden CHP ve MHP, şimdi çark ederek milletle alay edercesine dershanelerin kapatılmasının yanlış olduğunu söylüyorlar. CHP ve MHP cemaatten nasıl oy devşireceklerinin derdine düşmüş, yine milletin derdini unutmuşlardır. Bu millette sandıkta onları unutacaktır. CHP ve Tosun Paşa'nın her yurt dışı ziyareti beni oldukça kaygılandırıyor. Çünkü her seferinde bizi dünyaya utandıracak bir şeyler söylemekten veya yapmaktan geri durmuyor. Bu sebeple Tosun Paşa'nın yurt dışına gitmesine ülke imajını zedelediği gerekçesiyle kota koyulmalıdır" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ydp Genel Başkanı Gündüz'den Dershane Yorumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement