Besaş'tan Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika
Sağlık

Besaş'tan Kan Bağışı Kampanyası

Bursa Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden BESAŞ Ekmek Fabrikası, Türk Kızılay işbirliğiyle kan bağışı ve kök hücre numune alımı kampanyası başlattı.

26.04.2016 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden BESAŞ Ekmek Fabrikası, Türk Kızılay işbirliğiyle kan bağışı ve kök hücre numune alımı kampanyası başlattı.

BESAŞ Ekmek Fabrikası önünde kurulan Kızılay'a ait Mobil araçla, BESAŞ çalışanlarından kan bağışı ve kök hücre numune alımı yapıldı.

"Her damla kan, kurtarılan bir candır" sloganına dikkat çeken BESAŞ Genel Müdürü Mustafa Bektaş şunları söyledi:

"Kan, kaynağı insan olan bir maddedir. Temini tamamen gönüllülük esasına dayanır. Hayati bir öneme sahip olan kan için Türk Kızılay'ı sürekli kampanyalar düzenliyor. Daha önce kan bağışı kampanyalarına destek veren belediyemiz ve şirketimiz bu kez de bu kampanyayı destekledi. Kan bağışında bulunmak isteyen çalışanlarımız ve çevredeki duyarlı vatandaşlarımız şirketimiz içerisinde kurulan Kızılay kan bağışı mobil toplama merkezine yoğun ilgi gösterdiler. Kan bağışında vatandaş desteği çok önemli tüm çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Besaş'tan Kan Bağışı Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Bipolar bozukluk nedir ve neden Van Gogh ile ilişkilendiriliyor?
    05:45 Bipolar bozukluk nedir ve neden Van Gogh ile ilişkilendiriliyor?

    Ünlü Hollandalı ressam Vincent van Gogh'un bipolar bozuklukla ilişkilendirilmesi ve sağlık sorunlarıyla ilgili yapılan araştırmalar. Van Gogh'un mektupları ve sanatında bulunan ipuçlarına dayanarak, bipolar bozukluk ve depresyon geçirdiği tespit edildi. Uzmanlar, Van Gogh'un hayatta olsaydı teşhis konulabileceğini ve daha iyi bir tedavi alabileceğini belirtiyor.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement