Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Vefat Etti - Son Dakika
Sağlık

Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Vefat Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nde görevli olan Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Gökçen Orhan'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yapılan tüm müdahalelere rağmen Prof. Dr. Gökçen Orhan'ın vefat ettiğini belirtti ve kendisine Allah'tan rahmet diledi. Ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileklerini ileten Bakan Koca, mekanının cennet olmasını temenni etti.

17.08.2023 23:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Prof. Dr. Gökçen Orhan için taziye mesajı yayınladı

İSTANBUL - Kalp Damar Cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, görev yaptığı Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi hastanesinde çalışma odasında ölü bulunmuştu. Vefat haberini öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başsağlığı mesajı yayınladı.

Kalp Damar Cerrahı ve Akademisyen Prof. Dr. Gökçen Orhan, görev yaptığı Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi hastanesinde çalışma odasında ölü bulunmuştu. Prof. Dr. Gökçen Orhan'ın vefat haberini öğrenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayınladı. Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Dr. Siyami Ersek Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanlarından Prof. Dr. Gökçen Orhan hocamızı, görevli olduğu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybettik. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Dr. Siyami Ersek Hastanesi\'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Vefat Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökçen Orhan Vefat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement