Söke Belediyesi Personeline LÖSEV Farkındalık Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika
Sağlık

Söke Belediyesi Personeline LÖSEV Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Söke Belediyesi Personeline LÖSEV Farkındalık Eğitimi Düzenlendi

Söke Belediyesi, personeline yönelik LÖSEV farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, LÖSEV yetkilileri kanserle mücadele edenlere ve ailelerine nasıl destek olunması gerektiği, gönüllülük çalışmaları ve gönüllülerin yapabilecekleri konularında bilgiler aktardı. Toplumun Lösemi ve kanser türleri hakkında bilinçli olması gerektiği vurgulandı.

13.11.2023 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Söke Belediyesi, personeline yönelik LÖSEV farkındalık eğitimi düzenlendi.

Söke Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen farkındalık eğitiminde, LÖSEV yetkilileri tarafından  kanserle mücadele edenlere ve ailelerine nasıl destek olunması gerektiği, LÖSEV'in gönüllülük çalışmaları, nasıl gönüllü olunabileceği ve gönüllülerin neler yapabildiği konularında bilgiler aktarıldı.

LÖSEV yetkilileri, toplum olarak Lösemi ve kanser türleri ile ilgili bilinçli bireylerin, Lösemililer için yapabileceklerinin farkında olması gerektiği vurgulanırken, "Toplumda herkesin bu türlü hastalıklara yönelik potansiyel bir aday" olduğunun altı çizildi.

Farkındalık eğitiminde verilen bilgiler ve yapılan sunumun yanında Türk Sineması'nın klasikleri arasında yer alan Tarık Akan ve Halit Akçatepe'nin başrollerini paylaştığı 'Canım Kardeşim' adlı filmden de kesitler aktarıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Sağlık Söke Belediyesi Personeline LÖSEV Farkındalık Eğitimi Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement