Yüzüne yaptırdığı işlemden sonra bu hale geldi, yine de savundu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Sağlık

Yüzüne yaptırdığı işlemden sonra bu hale geldi, yine de savundu

21.11.2025 23:21

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde hacamat yaptıran bir adamın yüzünde morluklar oluştu. Buna rağmen hacamatı öven adamın, "Sakarya'da çok başarılı hacamatçılar var, herkese tavsiye ederim; ben yaptırdım" dedi. Şahsın sosyal medyada paylaştığı video dikkat çekti.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde hacamat yaptırdıktan sonra yüzünde belirgin morluklar oluşan bir adamın sosyal medyada paylaştığı video gündem oldu. Geleneksel bir tedavi yöntemi olan hacamat sonrasında yüz bölgesinde morluklar meydana gelmesine rağmen, şahsın yaptığı yorumlar izleyenleri şaşırttı. Video, kısa sürede sosyal medyada yayılarak dikkat çekti.

YÜZÜNDEKİ MORLUKLARA RAĞMEN HACAMATI ÖVDÜ

Morlukları net bir şekilde görülmesine karşın hacamat uygulamasını övmeye devam eden adam, "Sakarya'da çok başarılı hacamatçılar var, herkese tavsiye ederim; ben yaptırdım" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Sağlık Yüzüne yaptırdığı işlemden sonra bu hale geldi, yine de savundu - Son Dakika


Advertisement