Cüneyt Arkın'ın İnsanlık İçin Savaştığı Dünyayı Kurtaran Adam Fantastik Filmler Kuşağı'nda - Son Dakika
Sinema

Cüneyt Arkın'ın İnsanlık İçin Savaştığı Dünyayı Kurtaran Adam Fantastik Filmler Kuşağı'nda

Cüneyt Arkın\'ın İnsanlık İçin Savaştığı Dünyayı Kurtaran Adam Fantastik Filmler Kuşağı\'nda

MTV Türkiye'de, Türk Sinemasının Renkli Kahramanlarıyla Hafızalarımıza Kazınan Kült Filmlerini İzleme Şansı Sizin...

01.10.2010 22:55

MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı

MTV Türkiye'de, Türk sinemasının renkli kahramanlarıyla hafızalarımıza kazınan kült filmlerini izleme şansı sizin... Her Pazartesi saat 21.00'de MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı'nda, tarihin tozlu raflarında unutulmaya yüz tutmuş Türk sinemasının en fantastik örnekleri karşınızda. Kaçıranlar için tekrarları Pazar 11:00'de .

MTV Türkiye Fantastik Filmler Kuşağı'nın merakla beklenen 4. filmi "Dünyayı Kurtaran Adam" karşınızda!

Dünyayı Kurtaran Adam

Cüneyt Arkın'ın insanlık için savaştığı "Dünyayı Kurtaran Adam", sinema tarihinde "Türk Star Wars'u" olarak anılması sebebiyle belki de en çok bilinen fantastik Türk filmi olarak Fantastik Filmler Kuşağı'ndaki yerini alıyor.

1977 yapımı öncüsü "Yıldız Savaşları"ndan da görüntüler içeren "Dünyayı Kurtaran Adam"ın konusu ise şöyle; İki Türk uzay pilotu, rutin bir görev esnasında bilinmeyen bir gücün çekim alanına girerler ve uzay araçları bilmedikleri bir gezegene düşer. Bu gezegende dünyayı bekleyen büyük bir tehlike olduğunu öğrenirler ve savaş başlar.

Filmin aynı zamanda senaryosunu da üstlenen usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın klasikleşmiş karate hareketleriyle uzaylılarla savaşarak dünyayı kurtarmaya çalıştığı muhteşem dövüş sahneleri de içeren "Dünyayı Kurtaran Adam" Fantastik Filmler Kuşağı'nda MTV Türkiye'de..

Yayın tarihi : 04 Ekim Pazartesi

Yayın saati : 21.00

Tekrarı : 10 Ekim Pazar/ 11.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sinema Cüneyt Arkın'ın İnsanlık İçin Savaştığı Dünyayı Kurtaran Adam Fantastik Filmler Kuşağı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement