Dersaadet Apartmanı Filmi - Son Dakika
Sinema

Dersaadet Apartmanı Filmi

Dersaadet Apartmanı Filmi

Dersaadet Apartmanı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Dersaadet Apartmanı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

13.10.2020 12:55  Güncelleme: 13:19

Yıllardır Amerika’da yeşil enerji alanında çalışan fizik profesörü Altan, ailesini kaybedince çocukluğunun şehri İstanbul’a döner. Ne var ki, hayallerinin şehrinin yerinde bambaşka bir dünya bulur. Hafriyat kamyonlarının harıl harıl çalıştığı, çakıl ve demirle örülen bir dünyadır bu. Özlemle hatırladığı Dersaadet Apartmanı da dönüşüme teslim olma baskısı altındadır. Müteahhide devredilecek, yerini bir rezidansa bırakacaktır. Aile yadigârı evini kurtarmak için mücadeleye girişme mecburiyeti hisseden Altan’a, Deren’in her gün radyodan su gibi akan ve neyin kıymetli olduğunu hatırlatan sesi ile evimizin nasıl ayrılmaz bir parçamız olduğunun yaşayan örneğini oluşturan, inşaat alanında hayatta kalabilmiş bir kaplumbağa eşlik eder.

Yönetmen: Tankut Kılınç

Senaryo: Tankut Kılınç

Oyuncular: Hüseyin Hüsnü Karşın, Janset, Gürsel Akay, Hilmi Özçelik, Nurcan Yanık, Coraline Chapatte, Hakan Karaman, Viktor Albükrek, Levent Aras, Güray Görkem, Yüksel Aksu, Emre Burç Altuntaş, Kudret Kurtcebe, Baba Zula

Filmin Türü: Drama

Orijinal Adı: Dersaadet Apartmanı

Yapımcı Firma: Makara Film

Yapım Yılı: 2020

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 90 dk.

Vizyon Tarihi: 01.01.2070

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Dersaadet Apartmanı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement