Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı Filmi - Son Dakika
Sinema

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı Filmi

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı Filmi

Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

02.07.2019 09:54

Garth Stein'in yayımlanır yayımlanmaz en çok satanlar listesine giren ve tam 23 dile çevrilen kitabı The Art of Racing in the Rain'den uyarlanan , Enzo isimli yaşlı bir golden cinsi köpeğin gözünden, insan hayatına şefkatli bir bakış atıyor. Enzo tüm hayatını, çevresinde akıp giden dünyayı gözlemleyerek ve bir araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

Yönetmen: Simon Curtis

Senaryo: Garth Stein, Mark Bomback

Oyuncular: Amanda Seyfried, Milo Ventimiglia, Gary Cole, Kathy Baker, Martin Donovan, Karen Holness, Al Sapienza, Ryan Kiera Armstrong, Andres Joseph, McKinley Belcher III, Nicole Anthony, Elizabeth Bowen, Aliza Vellani, Lily Dodsworth-Evans, Grayson Maxwell Gurnsey, Aias Dalman, Nakita Kohan, Patrick Roccas, Ian Lake, Leo Chiang, Eli Gabay, Donald Heng, Marcus Hondro, Ian Hawes, Gianpiero Cognoli, Jim Pagiamtzis, Tashia Wong, Irakli Lomaia, Kasia Machelak, Colleen Bradford, Ann Evans, Trish Everett-Kabut, Cindy Senaud

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: The Art of Racing in the Rain

Yapımcı Firma: Fox 2000 Pictures

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 27.09.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Enzo: Yağmurda Yarış Sanatı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement