Gece Dünyayı Yuttuğunda Filmi - Son Dakika
Sinema

Gece Dünyayı Yuttuğunda Filmi

Gece Dünyayı Yuttuğunda Filmi

Gece Dünyayı Yuttuğunda filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Gece Dünyayı Yuttuğunda filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

27.07.2018 08:54

Şiddetli bir partiden sonraki gece bir apartman dairesinde uyanan Sam oldukça öfkelidir. Olanlar hakkında hiçbir fikri yoktur. Çevresinde, sokaklarda ondan başka kimse yoktur ve Paris sokakları yaşayan ölüler tarafından işgal edilmiştir. Peki sadece bir gecede bu durum nasıl gerçekleşmiştir. Korkunç bir gerçekle yüz yüze kalan Sam ne yapacağını şaşırır haldedir. Korku içerisinde kalan genç adam kaldığı binanın içerisine barikat kurarak kendisini yaşayan ölülerden korumaya çalışır. Fakat bu sandığı kadar kolay değildir. İstilanın yanı sıra sessizlik ve yalnızlık içerisinde ne kadar süre dayanabileceğini düşünen Sam gerçekten istiladan kurtulabilen tek kişi midir?

Dominique Rocher’ın ilk uzun metraj çalışması olan in senaryosunu yönetmen ile birlikte Jérémie Guez ve Guillaume Lemans kaleme alıyor. Pit Agarmen’in romanından uyarlanan in oyuncu kadrosunda Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant, Sigrid Bouaziz gibi isimler yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Jordane Chouzenoux’un üstlendiği in müzikleri ise David Gubitsch’e ait.

Yönetmen: Dominique Rocher

Senaryo: Dominique Rocher, Guillaume Lemans, Pit Agarmen

Oyuncular: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant, Sigrid Bouaziz, David Kammenos, Jean-Yves Cylly, Nancy Murillo, Lina-Rose Djedje, Victor Van Der Woerd, Léo Poulet, Déborah Marique, Tess Osscini Boudebesse Bejjani, Fabien Houssaye, Jean-Louis Priou, Marie-Thérèse Priou, Clémence Chatagnon, Nina Van Der Pyl, Mathieu Musualu, José-Luis Pages, Peter Agardi, Marie Bourjala, Maurice Chan, Maya Eymeri, Steven Chotard, Jonathan Henry, Véronique Boutroux, Yves Heck, Ingrid Liavaag

Filmin Türü: Fantastik

Orijinal Adı: La Nuit a dévoré le monde

Yapımcı Firma: Haut et Court

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: Norveççe, İngilizce

Filmin Süresi: 93 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 05.10.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Gece Dünyayı Yuttuğunda Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement