Kafalar Karışık Filmi - Son Dakika
Sinema

Kafalar Karışık Filmi

Kafalar Karışık Filmi

Kafalar Karışık filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kafalar Karışık filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.10.2018 16:54

Atakan’ın sevgilisi Buse ile mutlu bir birlikteliği vardır. Çift ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Zengin bir kadın olan Buse’nin dedesi ise bu evliliğe razı gelmez. Atakan ne yaparsın yapsın Buse’nin dedesini ikna edemez. Böyle olunca geriye tek çare Buse’nin yıllardır kayıp olan öz babasının bulmak kalır. Müstakbel kayınpederini bulmak için macera dolu bir yola koyulan Atakan’a bu serüvende yakın arkadaşları Fatih ve Bilal eşlik eder.

Kafalar Karışık inin başrollerinde sosyal medyada çektikleri videolarla isimlerini duyuran Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Yücel Yolcu’nun oturduğu in kadrosunda Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini ise “Mustang” i ile Oscar ödülüne aday gösterilen Ersin Gök üstleniyor.

Yönetmen: Yücel Yolcu

Senaryo: Enver Sülük, Büşra Karahan

Oyuncular: Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Altan Erkekli, Musa Uzunlar, Güven Kıraç, Erkan Can, Feride Hilal Akın, Zuhal Yalçın, Perihan Savaş, Cihan Ünal, Metin Akpınar, Selahattin Taşdöğen, Bekir Aksoy, Enes Batur

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Kafalar Karışık

Yapımcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 07.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kafalar Karışık Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement