Kalpten Gerdanlık Filmi - Son Dakika
Sinema

Kalpten Gerdanlık Filmi

Kalpten Gerdanlık Filmi

Kalpten Gerdanlık filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kalpten Gerdanlık filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.04.2019 08:54

Yakalandığı kanser hastalığından vefat eden bir kalp dokturu, düzenlenen cenaze töreninin ardından mezara defnedilir. Fakat defnedilmesinin ertesi günün doktorun mezarı açık bulunur. Olay yerine gelen polisler yaptıkları inceleme sonrasında doktorun bedeninden kalbinin çıkarıldığını tespit eder. Bu garip olayın çözümlenmesi için davanın başına hırslı ve genç bir komiser olan Ceren atanır. Ceren, dava ile ilgili soruşturma yürüttüğü sırada başka bir cinayet dosyasının araştırmakla görevlendirilir. Yeni dava dosyasında Yelda ve Oğuz adındaki iki kalp doktorunun cinayeti yer almaktadır. Yelda ve Oğuz’un mezarı da tıpkı diğer kalp doktorunda olduğu gibi açılmıştır ve ikisinin de kalbi cinayeti işleyen kişi ya da kişiler tarafından çıkarılmıştır. Gittikçe daha gizemli bir hal alan cinayetlerle ilgili araştırma yapan Ceren, zaman geçtikçe benzer cinayet vakaları ile karşı karşıya kalır. Ceren, cinayetleri işleyen ve mezarları açıp cansız bedenlerden kalpleri alan suçluyu bulabilecek midir?

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sultan Nil Turan’ın üstlendiği Kalpten Gerdanlık inin oyuncu kadrosunda Soydan Soydaş, Suavi Eren, Tayfun Sav, Bilge Yalçınkaya, Recep Aydın, Sevgi Turan gibi isimler yer alıyor.

Yönetmen: Sultan Nil Turan

Senaryo: Sultan Nil Turan

Oyuncular: Soydan Soydaş, Suavi Eren, Tayfun Sav, Bilge Yalçınkaya, Altuğ Seçkiner

Filmin Türü: Gerilim

Orijinal Adı: Kalpten Gerdanlık

Yapımcı Firma: Turano Film

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: Derin Film

Vizyon Tarihi: 03.05.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kalpten Gerdanlık Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement