Küçük Cadı Filmi - Son Dakika
Sinema

Küçük Cadı Filmi

Küçük Cadı Filmi

Küçük Cadı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Küçük Cadı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

27.03.2018 09:54

Die kleine Hexe, küçük bir cadıdır. Onun yeteneklerini iyi kullanabilen müthiş bir cadı olması için fedakarlık yapması gerekir. Küçük cadının en büyük isteği büyük festivalde dans edebilmektir. Ancak gelecek sene gerçekleşecek olan festivale girebilmesi için sınava girmesi ve kitapta yer alan bütün büyüler üzerinde ustalaşması gerekir. Küçük cadı hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlar. O, kitaptaki tüm büyüleri ezberleyip hayalini kurduğu festivale katılmaya başarabilecek midir?

Yönetmen: Mike Schaerer

Senaryo: Matthias Pacht, Otfried Preußler

Oyuncular: Karoline Herfurth, Luis Vorbach, Luis Vorbach, Momo Beier, Suzanne von Borsody, Barbara Melzl, Carolin Spieß, Eveline Hall, Therese Affolter, Therese Affolter, Angelika Böttiger, Katharina Bohny, Verena Bosshard, Thomas Loibl, Thomas Loibl, Marek Harbort, Justus Kassmann, Lukas Benjamin Engel, Michael Gempart, Lena Krimmel, Anna Striesow, Stephan Boden, Amelie Elisa Klein, Marcus Signer, Peter Rauch, Marina Guerrini

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Die kleine Hexe

Yapımcı Firma: Claussen Wöbke Putz Filmproduktion

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Almanya, İsviçre

Orijinal Dili: Almanca

Filmin Süresi: 103 dk.

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 25.05.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Küçük Cadı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement